středa 7. února 2018

Teleskopická trubice k vysavači

Teleskopické trubky pro vysavače se dělí podle svého průměru. Kovová roztažitelná teleskopická trubka k vysavačům o průměru mm. Originální teleskopická (roztažitelná) trubka pro vysavače Philips Performer vhodná k . Kovová trubice vysavačů mm, lesklá chromovaná trubka, s maxi délkou 980.


Náhradní teleskopická trubka mm - Electrolux, Concept, Rowenta TR101. Délka hubice minimální je 6mm, po maximálním roztažení pak 9mm.

Roztažitelná teleskopická trubice pro Rowenta Intensium Upgrade, Rowenta . Univerzální teleskopická trubka pro vysavače o průměru mm. Potřebujete-li vysávat třeba na stropě pavučiny, nebo vás pouze z ohýbání bolí záda - je tato prodloužená . ZE0Kovová výsuvná trubice vysavače - mm. Výsuvná teleskopická trubice vysavače.


Připojovací část k sací hubici: průměr mm. Náhradní díly - Trubka vysavače teleskopická průměr 32mm universální Vnitřní průměr trubky u držadla: mm Vnější průměr trubky u hubice: mm. Délku teleskopické trubice Miele můžete stisknutím tlačítka snadno upravit na individuální pracovní výšku.

To je pohodlné, šetrné pro vaše záda a současně . AMV99P7B000E do vysavače Panasonic. Díky většímu průměru má proud vzduchu . Chromovaný povrch Aretace polohy Vhodná pro vysavače Bosch, Miele, Panasonic, . Hliníková teleskopická trubka k vysavači - mm - lehká - 235g Pokud vaše původní trubice u vysavače již není v pořádku, poškodila se, sama se zasouvá, . Za léta služby je Váš vysavač vystaven značné námaze, zejména pak . Sada 5ks papírových sáčků (S-bag) do vysavačů vyrábí Electrolux také pod svou další značkou. Xavax teleskopická trubice chromovaná TR-10 blistr. Sací teleskopická trubice mm pro vysavače DOMO Comfort.


Zobrazit názory uživatelů. Vysoce odolná teleskopická sací trubice s krokovým zámkem z pravé kanadské chromové oceli. Určeno pro centrální vysávání. Vysavač jmenovitý výkon 750W, sáček 3l, stupňová filtrace, HEPA filtr, hlučnost 72dB, teleskopická trubice , Wesselwerk-eco podlahová hubice, přídavná . Sáčkový vysavač 890W, řada Complete, komfortní navíjení kabelu, sáček HyClean GN, filtr Active AirClean, komfortní teleskopická trubice , oboustranný . Příslušenství pro centrální vysavače a centrální vysávání.


Kompatibilní s vysavači Lux Intelligence a Lux S115. Pochromovaná kovová teleskopická trubka (DN 3 délka: 61-m) vhodná také jako doplňkové .

Objevte sáčkový vysavač Silence Force s pokročilou technologií snižování hlučnosti pro tišší úklid. Kovová dvoudílná lakovaná teleskopická trubice. Inzerát Samsung trubice a nástavce k vysavači v okrese Hlavní město Praha, cena 500Kč, od rudolf. Nerezová trubice ke všem typům přístrojů HYLA. Podlahovou hubici nasadte na užší část teleskopické trubice.


Upravte délku teleskopické trubice.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky