pondělí 26. března 2018

Hliníkové profily ostrava

Zakládní skupinou jsou standardní hliníkové profily (tyče, trubky, úhelníky atd.) ze slitiny EN . Prodejní sklad pro hliník a hliníkové produkty, velkoobchod a maloobchod. Dodáváme hliníkové profily obdélníkové a čtvercové, trubky, lišty, tyče kruhové, . Náš e-shop navazuje na zkušenosti a tradici již zavedené firmy, která obchoduje s hliníkem, hliníkovými profily a hliníkovými plechy více než dvacet let. L profily, U profily a další průřezy, standardní dobře svařitelné jakosti.

Nabízí hliníkové plechy a pásy, hliníkové desky, hliníkové tyče a profily , ocelové plechy a pásy, . Formy a dodávky výrobků za dobrou cenu. Vlastníme i několik vlastních forem pro lisování. Vítěze poznáme během finálového galapředstavení 14. Profily a plechy: k doručení domů nebo na prodejnu.


Nákup bez rizika: dní na vrácení. Váš dodavatel hliníkových profilů, hliníkových plechů a hliníkových trubek. Všechny tyto okenní hliníkové profily splňují nejnáročnější požadavky .

Interiérové a obkladové profily. PVC, hliníku ( hliníkové profily ), mosazi a nerezi . Povrchová úprava - eloxovaný hliník , který již nepotřebuje další povrchovou úpravu ani údržbu. Vysoká odolnost vůči vnějším vlivům.


Nákladová a časová efektivita. Jedinečnost a originalita řešení. Prakticky nekonečná variabilita. To vše v sobě spojují hliníkové profily a hliníkový konstrukční . Zajišťování komplexních služeb v oblasti výroby hliníkových profilů , jejich mechanického zpracování, eloxování a lakování.


Nosný hliníkový profil pro plovoucí konstrukce. Rohové, vestavné, zápustné, ploché a speciální hliníkové profily pro LED pásky. Al profil pro LED pásky KLUS PDS4-ALU 2m. Objevte bezbřehý svět možností hliníkových konstrukčních systémů.


Lehká a pevná konstrukce z eloxovaných hliníkových profilů. TIPA AL profil Stair pro LED pásky, s plexi, 1m. Tento hliníkový profil je speciálně určen k nasvícení schodiště.

Ostrava -Kunčičky (Česká Republika) . Osvětlení lze nezávisle kombinovat jako horní . Sháníte hliníkové profily oken pro plastová okna? Nabízíme výrobu hliníkových oken a dveří na míru, výkladů atd. Ve volné přírodě se vzhledem k . V naší nabídce najdete kovovýrobu, zámečnické práce, hliníkové dveře a konstrukce z profilů.


Sapa develops, manufactures and markets value added aluminium profiles , profile. Hliník , hliníkové konstrukce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky