pondělí 12. března 2018

Poklop na šachtu

VÝPRODEJ - posledních 5ks skladem - AKCE PLATÍ POUZE DO VYPRODÁNÍ ZÁSOB! Fakro LXW horný poklop , Rozmer x 1cm. Vnější rozměry 740x710xmm. Vyrobíme vám na míru plastový poklop na šachtu. Vyvinuli jsme materiál Rovasco, který je pro tyto účely ideální.


Lehký, ale zároveň pevný a odolný.

Každý poklop na šachtu je certifikován dle normy ČSN . U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . AD Vodotesný, uzamykateľný šachtový poklop pre zadláždenie, určený na zakrytie inšpekčných šachiet vo vnútri objektov, kde je kladený dôraz na estetiku,. Katalog betonových výrobků ŽPSV a. Poklop na sachtu z hrubostenych materialov. Podrobnější obchodní a technické informace poskytnou naši zaměstnanci na tel. Plastový poklop je vyroben technologií rotomoulding a je nepochozí. Kovový , nerez zámek , uzamykání čističky.


Zámek je vhodný i pro šachtu na dmychadlo.

Sada obsahuje: Oka: ks Šroubky: ks Zámky: ks. Tento poklop je realizován jako konstrukce s příhradovou kostrou a to takovým způsobem, aby bylo zajištěno rozdělení zatížení na šachtu , na kterou je tento . Prodáme zbytková množství plastových potrubí a rour a jednu plastovou šachtu. Poradte z coho vyrobit najlepsie poklop na sachtu pre filtraciu k bazenu.


Sachta je betonova, obdlznikova, poklop by mohol byt aspon . REPRO - poklop na kontrolní a revizní šachty. Sestava je odolná vůči teplotám od -do stupňů. Je určen na námi prodávané jímky a vodoměrné šachty . Plastové poklopy jsou určeny k zakrytí průlezů šachet o průměru 6mm. Poklopy se osazují přímo na průlez šachty. Drevený poklop má priemer 100cm.


Hrúbka: mm Uzamykateľné Silné závesy UV rezistentná povrchová úprava Váha: kg. Celá sestava ( poklop a rám) se osadí na šachtu. Proto i základní poklop na revizní šachtu můžete vylepšit o větší přípustné zatížení, panty, protikorozní úpravu nebo třeba různá těsnění a protipožární prvky. Na šachtu lze připojit kanalizační potrubí KG 11 1a 2mm. Na základe spoločenskej objednávky - dopytu obyvateľstava aj firiem vlasniacich šachty, studne a iné jímkové.


V případě potřeby je možné pod tyto poklopy použít betonový rám, který rozkládá zatížení na větší plochu a snižuje tak tlak na šachtu. Pokud byste si přáli, abyste měli opravdu jistotu, že ostatní lidi jsou v bezpečí a že se nestane neštěstí, že by třeba někdo .

Potřebovali bychom rám a poklop na šachtu protiproudu. Rozměr šachty je cca84cm x 120cm (viz přiložené foto). Cena betónového poklopu na šachtu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky