pátek 9. března 2018

Redukcni ventil pb

RV PROPAN-BUTAN ( PB ) bez manometru - redukční ventil. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte . Redukční ventil kyslík Linde. Regulátor tlaku na Propan-butan.

Osvědčený a spolehlivý redukční ventil určený pro velké provozy s velkým zatížením. Vysokotlaký redukční ventil PPB , který lze nastavit v rozmezí od do bar. Součástí ventilu je manometr. Lze jej přímo připojit k LPG bombě kg či kg. Vybavený pryžovou ochranou, která chrání manometr (tlakoměr).


POPIS: Jednostupňový redukční ventil tlakové láhve je bezpákový s variabilní regulací . Popis: prodám tento směšovač na propan butan,požaduji platbu předem . Lisovací redukční spojka x 16mm.

MEVA - ventil redukční 3-bar PB 18 Meva, Propan - butan - Velkoobchod železářským zbožím pro maloobchodníky, řemeslníky a stavební firmy. Výstupní tlak: - bar. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny . PRODÁM REDUKČNÍ VENTIL NA PB MALOU BOMBU, Cena: 5Kč, Lokalita: Náchod. Elektrody a svařovací dráty, hořáky. Ventil redukční PB na lahev 10kg propanbutan.


Snižuje tlak úniku plynu z tlakové lahve na požadovaný pracovní tlak a udržuje jeho konstantnost. GCE 1-manometr - redukční ventil. Plynový redukční ventil Campigaz lahev 5-10kg. Naše cena: 96Kč (s DPH).


Dobrý den, chtěl bych se zeptat. A nevím zda redukční ventil potřebuju? Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Lahvový redukční ventil Propan-Butan jednomanometrový.


Plynové topidlo MEVA BRI - Teplomet s keramický hořákem. Vhodné použití pro vytápění pracovních prostor, chat, chalup, kanceláří nebo .

Odtlačný ventil pro 2kg PB lahev jako i další zboží značky Campingaz kupujte u. Koupil jsem si kdysi od REMS pistol na měkké pájení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky