pondělí 5. března 2018

Revizní dvířka na míru

Výroba a dodávky revizních dvířek na míru. Hlavní činnosti společnosti KAMI s. Vhodná pro zakrytí stoupaček! Součástí nabídky firmy MONTKOV jsou též revizní dvířka bez požární odolnosti ( revizní dvířka s požární odolností jsou obsažena pod záložkou „Požární dveře“).


Rekonstrukce jádra bytu se neobejde bez výměny nebo repasování šachetních revizních dvířek.

Na trhu existují různé druhy revizních . V naší nabídce naleznete ocelová dvířka běžných rozměrů i revizní dvířka na míru. Uzavírání veškerých dvířek lze zvolit prostřednictvím zámků nebo formou . Pokud jste si nevybrali, rádi Vám vyrobíme dvířka podle Vašeho přání. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Skládají se ze dvou samostatných částí. Jedna tvoří rám šířky 100mm po celém obvodu revizního otvoru sloužící k upevnění do sádrokartonového podhledu.

Oproti běžným revizním dvířkám např. Vyrábíme revizní dvířka , ochranné rohy, větrací mřížky - vše z kovu, nabízíme i zakázkovou výrobu atypických rozměrů. Rám dvířek je svařen z pozinkovaného ocelového plechu tl. Provedení rámu závisí na rozměru a typu revizních dvířek. Vnitřní obvod rámu je opatřen . Dělit kvůli dvířkům dlaždice a dělat spáry navíc jsme nechtěli, protože by to působilo rušivě a proto jsme se rozhodli pro dvířka na míru se . Revizníd vířka atypických rozměrů.


Neviditelná revizní dvířka pod obklady. Při stavbě domu nebo rekonstrukci bytu, se často zapomíná na „drobnější detaily“ , mezi které patří také revizní dvířka. Naše dlouholetá zkušenost s výrobou revizních dvířek nám umožňuje vyrábět revizní dvířka ve vysoké kvalitě a na míru dle Vašich přání a požadavků.


Rám revizních dvířek je vyroben z hliníkových profilů. Vysokou kvalitu výrobků určuje materiál a vhodné konstrukční řešení. K nejdůležitějším parametrům revizních dvířek . Nerezová revizní dvířka jsou určená především pro osazení do kontrolních a revizních otvorů - do šachty, WC,.


Uvedené rozměry jsou míry stavebního otvoru. Kryty a rámy průlezů (šachet), kryty inspekčních průlezů, revizní dvířka (otvory) a.

Jedinečnost stejně jako dokonalost interiéru závisí do značné míry na detailech,. Nevzhledná, kovová nebo plastová, revizní dvířka , která hyzdila vybavení . Allround Zoom T - nástěnná revizní dvířka pod obklad s otočnými kloubovými závěsy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky