čtvrtek 22. března 2018

Pertlovací kleště

Falcovací kleště karosářské Česká kvalitní zakázková výroba. Profesionání pertlovací souprava pro dvojité petrlování, pro potrubí o rozměru 4. Ruční lemovací-prosazovací kleště klempířské ¨, autoklempířské kleště pro repasní plechy, pertlovací kleště na plech. Pro měděné,železo a trubky se slitiny hliníku. Pertlovací sada pro úpravu brzdových trubek 5-16mm.


PŘÍPRAVEK NA PERTLOVÁNÍ BRZDOVÝCH,VZDUCHOVÝCH A KLIMATIZAČNÍCH TRUBEK.

Kleště jsou vyrobeny z nerezové. Sada pro tvarování mědi, Tvarovací čelist, Tvarovací trn. Nýtované kleště, slouží k uchopení a přidržení kelímků.


Třeba ty MS2kleště ruční mají optimisticky psáno mm, což je dle mě na hraně, nejlíp fungujou v rozmezí - mm, hloubka . Karosářské kleště pro falcování (osazování) a děrování plechu. Vysoká kvalita zaručena - VIGOR je dceřiná značka . Tato pertlovací sada slouží pro úpravu trubek přímo na voze. Odpadá tak čas na demontnáž segmentů brzdového potrubí a jeho úprava v dílně.


Hodí se pro měděné trubky a slitiny hliníku.

DIN, SAE pro ocelové, měděné, mosazné a. Sada obsahuje: 1x matrice s otvory 5 . Pokud kleště dosednou na hrdlo láhve, kleště v ruce uvolníme, čímž dojde k sevření ramen kleští. Rolovací kolečka se v té chvíli dotýkají spodního okraje . This Pin was discovered by Ornela Vitaiová. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. C - pertlovací sada na hadice speciální přípravky slouží k výrobě brzdových hadic s různými.


Nové ergonomicky navržené uzavírací a otevírací kleště pro pertlovací ( krimpovací) vialky zajišťují hladký chod a vždy stejný způsob uzavírání vialek. Kategorie: BRZDOVÉ TRUBKY- NÁŘADÍ. Přípravek na ruční rozšířování trubek, pertlovací sada pro úpravu brzdových, vzduchových, klimatizačních trubek.


Profesionální pertlovací a ohýbací souprava na brzdové a palivové soustavy v. Tecnická data: Hmotnost kg Délka . Univerzální pertlovací sada na trubičky o průměru 3mm - 19mm. Děrovací a pertlovací kleště 7Kč , Kralupy nad Vltavou Děrovací a pertlovací kleště Nabízím děrovací a pertlovací kleště ,nové,nepoužité. Tato sada v kufříku na pertlování brzdových trubiček je vysoce kvalitní, přitom poměrně levná. Specifikace: - pro trubky měděné a ze slitiny hliníku, . Ještě dotaz, čím asi nahradit ty pertlovací kleště ?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky