středa 28. března 2018

Protiskluzové hroty na berle

Sklopný, kovových hrotů , určeno na shíh a led . Násadec na hůl protiskluzový 5ti hrotý (foto 1). Na francouzské hole, berle a hůlky proti sklouznutí na náledí a zmrzlém sněhu. Odklopný protiskluzový nástavec na hole nebo berle s pěti hroty.


Protiskluzový pryžový násadec na hůl s hroty a chráničkou Ossenberg mm. Berle , hole a příslušenství v sortimentu online lékárny GigaLekarna.

Ocelová konstrukce nástavce je opatřena pěti protiskluzovými hroty a pojistkou . Nástavec je sklopný a odnímatelný. Pro použití na namrzlém nebo sněhem pokrytém povrchu. Pojišťovna tento výrobek nehradí! Příslušenství k berlím a holím Počet produktů: 34. PROTISKLUZNÝ NÁSADEC HROTY.


Je určen pro předloketní francouzské berle FD 9 FD . Inzerát 2x protiskluzový nástavec na hůl s pěti hroty v okrese Hlavní město Praha, cena 100Kč,.

Světlo na berle a hole ERILED. Po jejím nasazení na hroty může být používán v interiérech. Lze připevnit ke každému průměru hole nebo berle. Zdravotnické potřeby - ortézy, bandáže, plavky, inkontinence, kompresivní punčochy, stomie. Sortiment berlí a holí pro děti i dospělé, vycházkové hole s nastavitelnou.


Gumový násadec vhodný na většinu typů holí a berlí opatřený třemi ocelovými hroty. Při výběru francouzských berlí jsem postupovala systémem pokus omyl,. Na zimu se často používá násadec protiskluzový s hroty , který se na gumový násadec . Ocelové spirály vepředu a dva hroty pod patou zabezpečí přilnavost . Pro bezpečný pohyb na kluzkém povrchu.


Určený pro jakékoliv hole o průměru 1 . Speciální protiskluzové návleky na obuv. Zabrání uklouznutí na ledu, sněhu, písku a mokré trávě. DOPLATEK: 9- Kč POPIS: - kovový - sklopný - hrotů - určen na sníh a led. Násadce zajišťující lepší adhezi berle nebo hole na sněhu a ledu.


Lze jej nainstalovat na jakoukoliv berli či hůl. V případě nepotřeby jej lze . Sklapovací protiskluzový násadec s jedním hrotem na vycházkovou hůl pro maximální jistotu a bezpečí při chůzi na sněhu a ledu.

Pryžový násadec s kovovými hroty , jednoduché použití. Nastavitelný protiskluzový nástavec hole. Gumový návlek s ocelovými hroty poskytne stabilitu na sněhu nebo na namrzlém chodníku.


Pomocí suchého zipu lze upevnit na obuv všech velikostí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky