středa 21. března 2018

Pojistný ventil 6 bar

Hledáte bar pojistny ventil ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Pružina z nerezavějící oceli. Naše cena 11Kč (EUR). Pojistný ventil bar SOL, Solární ventily a armatury, Solární ohřev, Produkty a řešení, Regulus.

C Materiál: mosaz - ventil se dodává nastavený na přetlak. Ta zamezuje manipulaci nepovolaným osobám a poškození. Pro výkon kotle do kW, DN 15.


Clonka, s těsněním a plastovou krytkou. Pojistné a odvzdušňovací ventily - Pro systémy s pitnou vodou. Další zboží v této kategorii. Pojistný membránový ventil je součástí bezpečnostních zařízení pro systémy napájené vodou nebo nebo směsí vody kapalných nosičů .

Pojistné ventily mají ochrannou funkci u ohřívačů vody před akumulováním vnitřního tlaku v systému. Použití: Zajištění zásobníků vody proti překročení stanoveného tlaku. Prostřednictvím ručního periodického odpouštění. Ručním ovládáním na ventilu je možné provádět odpouštěn.


Nákup bez rizika: dní na vrácení. Maximální provozní tlak PN 10. Unikátní řešení seřízení tlaku v hlavici PV - vyměnitelné hlavy s možností snadného . Dostupnostskladem u dodavatele.


DOPRAVA : PPL nebo Česká pošta doveze v celé ČR. Sada ks šroubení a manometru až bar pro redukční ventily řady R153. Na dotaz pojistný ventil zobrazuji odkaz 1-z přibližně 4nalezených. Velikost ventilu je určena velikostí jeho vstupního připojení.


Za normálních pracovních podmínek není pojistný. Je vhodná také pro pitnou vodu. Popis produktu Ventil pro topné systémy na ochranu kotle před zvýšeným tlakem Tělo - kovaná mosaz Ocelová pozinkovaná pružina Membrána EPDM Teplotní. Ventil pojistný (2) bar (mosazný) Kliknutím zobrazíte detail obrázku .

Membránový pojistný ventil s provozní teplotou -– 110°C a plastovým kolíkem pro zkoušku . Enet, Společnost má za cíl poskytuje komplexní nabídku služeb, HW a SW produktů. ARM PV 25- pojistný ventil bar. Prosím zvolte jinou alternativu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky