pondělí 26. března 2018

Kompresor na lodě

Automatický stop když se člun nafouká na požadovaný tlak který si snadno nastavíte na pumpě. Reliable: the combined solution turbine and . Objednat: Dostupnost: Skladem. Akumulátorový kompresor je užitečný pomocník pro nafukování i vyfukování.


Spolehlivě a rychle nafoukne jak malé, tak i ty největší lodě , včetně.

Nevie niekto o nejakom dostupnom kompresore na autobaterku? Na foukání člunu mám kompresor ,co je přímo namontovanej na motoru lodě. Ruční dvojčinná pumpa vhodná na nafukování kajaků, kanoí, člunů a raftů. Lodě už není třeba po nafouknutí dotlakovat ruční pumpou.


Pokud řešíte neustálý problém s nafukováním lodí na vodě, možná se vše vyřeší přečtením návodu na výrobu účinného kompresoru. Nejvýkonnější foukadlo na trhu. Vhodné pro oddíly, půjčovny, cestovní agentury.

Elektrická pumpa Bravo OV- 230V. Mám tuto mašinku kompresor BST HP. Síla: Maximum foukaní 3mbar (psi) Možnosti: nafukovací tlak možnost volby mezi 1do 3mbar ( psi do psi) SAFETY : . Příslušenství pro lodě , rybářské čluny a lodní motory. Vynikající pomocník k nafouknutí nebo vyfouknutí rybářského člunu - provoz na. Nafukovací elektrické pumpy na čluny, paddleboardy ušetří Váš čas.


Předák z toho nebyl nijak nadšený, protože to byl jediný kompresor , který tu měli. Výkonné vzduchové kompresory na nafukování kol, lodí, matrací. Potřebujete si nafouknout kola, matrace nebo lodě ? Kompresor 12V 9bar 1PSI CC 1EXTOL PREMIUM.


Boční okna v kajutách umožňují krásný výhled do okolí lodě. Výkonný kompresor instalovaný na zadní potápěčskou platformu, litrové lahve a brokové . Chcete-li kompresor na dohušťování dohušťování pneumatik nebo kol a k. Na dofukování gumových výrobků, jako jsou lodě , matrace nebo . Vysokotlaký kompresor BST V HP, Sevylor vysokotlaká pumpa V, Bateriové foukadlo Bravo . Spoľahlivo a rýchlo nafúkne ako malé, tak aj tie najväčšie lode vrátane .

Jezdíte na nafukovačce a nebaví vás neustálé foukání lodě ruční pumpou. Zašel jsem tedy do kamenného obchodu a tam jsem si kompresor. Ze skladu zmizelo šest nafukovacích raftů včetně obalů, dvě nafukovací kánoe, pětatřicet kilogramů těžká elektrocentrála, kompresor na. Zabudované dieselové motory FNM, závesné lodné motory. Lodě bazar - lodě , čluny, jachty a vybavení: kompresor 12v.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky