pondělí 19. března 2018

Postřikovač solo náhradní díly

Manometr pro postřikovač Solo 433H ,Solo 4ob. Pokud jste zde požadovaný typ nenalezli, zašlete nám prosím mail s poptávkou. Kategorie neobsahuje žádnou . Chcete zakoupit naše produkty?


To je možné, pokud jste spojeni s prodejcem ve vaší oblasti.

Kryt postřiku SOLO oválný s tryskou - Skladem na prodejně 1-ks. SOLO a věříme, že s tímto moderním strojem pro. SOLO garantují již desetiletí v milionech případů ve.


Nabízíme vám kompletní program od velic dobře známé německé firmy solo. Potřebujete originální Solo náhradní díly. Postřikovače jsou výkonné, kompaktní, mají . Zádový tlakový postřikovač SOLO 4s nádrží na postřik o objemu l.

V současnosti jsou expedovány stroje a náhradní díly asi na 1prodejen a servisních. Ruční tlakový postřikovač zádový SOLO 315A Cleaner FKM, Viton. Kompletní píst Solo 4- mm. Zapalování postřikovače Solo 4empty.


Sada těsnění pro mezi uživateli oblíbené postřikovače SOLO 4a SOLO 402. Kvalitní výrobek pro profesionální využití. ZAHRADNÍ TECHNIKA Ruční postřikovač SOLO 402 . Vašeho motorového vysokotlakého postřikovače.


Mohou se používat pouze náhradní díly a příslušenství, které jsou dodané a . Akce ruční postřikovač Solo 402. Malý praktický postřikovač SOLO 4s objemem nádrže l. Prodej sekaček AL-KO, servis a náhradní díly na AL-KO Zahradní technika AL -KO. Nepoužívejte postřikovač k čištění v domácnosti, když jste ho předtím používali na postřiky k ochraně rostlin. SOLO a pokud by nastaly nějaké problémy, obraťte se na odborného prodejce.


Motorový postřikovač je vybavený čtyřtaktním motore. Příslušenství a náhradní díly.

Zádové SOLO mají v nádrži přetlakový ventil, nastavitelný na nebo. Teleskopická trubka k postřikovači Solo 4a 402. Je vhodný pro aplikaci postřiků na ochranu rostlin a různých čistících a dezinfekčních . Náhradní díly , kola a příslušenství 5.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky