čtvrtek 29. března 2018

Propan butan 2kg

Hmotnost: kg Rozměry: 2x Ø2mm Piezo: Ne. Kralupol Láhev PB 2kg Propan - butan. Zaslání PB láhve není možné, pouze osobní.


Typ fľaše, ktorý je obľúbený pri outdoorových aktivitách, turistike a kempovaní pre ľahkú manipuláciu a rôznorodosť spotrebičov, ktoré na ňu možno pripojiť . Náplň propan - butan kg pro láhev na PB. Nápň PB 2kg, účtována pouze náplň bez obalu.

Možnost objednání vyměny prázdné láhve na PB - pouze osobní . Propan - butan na výměnu kg Kvalitní propan - butan od výrobce PRIMAGAS pro Vaše campingová vozidla, grily, topení a další plynové spotřebiče. Inzerát Láhev na propan butan 2kg v okrese Plzeň-město, cena 450Kč, od sutr na Sbazar. Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů Propan Butan. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Inzerát Bomba propan butan 10kg kus , bomby 2kg v okrese Brno-město, cena 600Kč, od rompotlj na Sbazar.


Popis: Bomba Kg cena 6Kč Bomba. Originální nepasterizovaný extra chmelený světlý ležák s hm.

Láhev 2kg na propan butan je po celkové revizi. Tlaková láhev 2kg propan butan. Láhev byla vyčištěna, zkontrolována a nastříkána na oranžovo. Cattara Plynový vařič kempingový BUTAN.


Prodám láhve na propan butan 2kg , Cena: 1Kč, Lokalita: Karviná. Na varenie a ohrievanie pokrmov. Pripojenie priamo k 2kg propán - bután. E-shop zahrada a nářadí, elektrocentrály, železářství, Vám nabízí stroje Husqvarna, Vari, Heron, Baťacz. Obal láhve není v ceně zboží ! Plyn propan - butan v lahvi 2kg Prodej formou výměny za prázdnou lahev.


Radość zakupów i bezpieczeństwo. Butla gazowa turystyczna 2kg - pusta. Posiadają znak π nadzorowany przez TÜV. Butle wyposażone są w zawory wg normy . Nr katalogowy: Producent: LEGRANT. II▻Plinska boca (LPG) propan butan KG - potpuno nova - idealna za kuhanje u prirodi ili kamping.


Zobacz inne Akcesoria grzewcze, najtańsze i najlepsze . Przystosowany jest do zasilania gazem propan butan ( mieszanina B ), bezpośrednio z butli o zawartości gazu kilogramy oraz powietrzem atmosferycznym.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky