pátek 15. srpna 2014

Ruční pumpa na olej a naftu

CEMO Mobilní nádrž na naftu EASY 1litrů ruční pumpa. Univerzální plastové čerpadlo pro čerpání nafty , petroleje, lehkých olejů , chemikálií, vody z nádržek do hloubky 4mm. Profesionnální rotační litinové čerpadlo pro čerpání a výdej . Ruční pumpapr pro čerpání olejů a nafty ze sudu. Sací potrubí je posuvné - teleskopické.


Závit upínacího šroubu je standardní se šroubením na víku od sudu: nebo.

Toto ruční sudové čerpadlo je určeno pro přečerpávání nafty a olejů. Není určeno pro přečerpávání vody a hořlavin I. Prodám ruční pumpu do sudu viz. Pumpa je vhodná k čerpání olejů a nafty.


Prodam ruční pumpy na olej nebo naftu jsou plnĕ funkční stači našroubovat na sud . Určena na čerpání všech druhů olejů , nafty ,. Ruční čerpadla od DENIOSu na naftu , oleje, nemrznoucí směsi. Sudové čerpadlo k čerpání lehkých minerálních olejů , 8mm ponorná hloubka.

Sací hadice 2m a výpustní hadice. Ideální pro rychlé a bezpečné doplňování kapalin, jako je například benzín, nafta , olej nebo voda. Může být také používán jako . Ruční sudová čerpadla na chemikálie jsou určena na čerpání nafty , olejů, méně. Nabízíme ruční chemické pumpy , chemická rotační čerpadla, kliková ruční. Pro oleje do SAE 9 samomazací, neagresivní kapaliny, topný olej , naftu , petrolej.


Ruční pístové sudové čerpadlo pro čerpání olejů , nafty , většiny kyselin a louhů, čisticích prostředků, amonných iontů, kapalin slučitelných s PVC a vitonem. Rotačná pumpa na čerpanie olejov a palív. Toto rotačné čerpadlo je nepostrádateľné a spoľahlivé v profesionálnych dielňach, na staveniskách, farmách a . Olejová a naftová čerpadla ihned k expedici za akční ceny.


Zaregistrujte se a získejte navíc až slevu na čerpadla na olej a naftu. Pumpy a čerpadlá na naftu a olej , s prietokomermi. Zvládne vytláčet s kapacitou 100 . Kompaktní ruční čerpadlo, které může být poháněno klasickou ruční elektrickou . Elektrické čerpadlo na motorový olej , naftu 12V Určeno k přečerpávání nafty a. Přečerpávací hadice ruční s pumpičkou, samonasávacím ventilem i tlakoměrem.


Ruční klikové rotační čerpadlo určené pro čerpání minerálních olejů, nafty , olejů do strojů.

Změnou směru otáčení kliky se dosáhne. Nocchi PGA - čerpadlo na naftu , olej , glykol.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky