pátek 22. srpna 2014

Výtokový ventil na studenou vodu

Nástěnný výtokový ventil na jednu vodu Fanski AG002. Křížkový ventil na jednu vodu - délka mm. Chromovaný OBI DECO-LINE nástěnný výtokový ventil na studenou vodu ze série Olivares má osvědčený keramický vršek a směšovací trysku Neoperl.


Spolehlivý mechanismus kartuše, dílenské . Stojánkový ventil na studenou nebo smíšenou vodu.

S- Line Ekonomická série vodovodních baterií. Jednootvotová baterie - pákový ventil se spodním otočným . Novaservis výtokový ventil na studenou vodu s. Výtokový ventil pro jednu vodu stojánkový Geos best. Značka: S-Line Série: S- line Kat. Rio II ventil výtokový nástěnný na jednu vodu , s kulatým ramínkem cm.


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.

Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Umyvadlová páková baterie jen na studenou vodu - výška výtoku mm - délka. Luxusní italský výtokový ventil na jednu vodu v chromovém provedení s . Připojovací ventil na pračku Behind the wall-mounted mixer with Valve for.


GEOS BEST nástěnný výtokový ventil na studenou vodu , chrom. Koupelnové doplňky ,vodovodní baterie,sprchy,posuvné držáky,sifony,výpusti, kohouty,pračkové ventilly,panceřové hadičky,mosazné a chromové tvatovky . II výtokový ventil na studenou vodu chrom. WC) — pórobeton nebo sádrokarton zábradlí. PALOMA 2Kohoutková nástěnná vodovodní baterie na jednu vodu s ramínkem S18cm PA275. Velmi kvalitní kohoutkový nástěnný výtokový ventil s . Specialista na vodovodní baterie, sprchový program, WC sedátka a koupelnové doplňky.


PARAMETRY Výška výrobku 8mm Šířka výrobku . Nostalgický výtokový ventil Schlösser Ledňáček. Podle původu lze vodu rozdělit na vodu povrchovou, vodu podzemní a vodu. Mokroběžné se používají jen na studenou vodu.


Podívejte se na komentář: Výpočet vnitřních vodovodů podle nové ČSN 75.

Výpočtový průtok v potrubí studené a teplé vody se určuje podle jmenovitého výtoku mísících armatur samostatně pro teplou i studenou vodu. Baterie stojánková na studenou vodu , výtokový ventil pro jednu vodu. Vodovodní baterie- záruka let na propustnost kartuše.


Neotevírejte teplou vodu před otevřením studené, předejdete tepelnému šoku kartuše.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky