úterý 26. srpna 2014

Nerezové tácy a podnosy

Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení . Snídaně až do postele s našimi krásnými podnosy a tácy. Nábízíme ty nejlepší dřevěné, plastové a nerezové tácy a podnosy. Velmi hezké a originální jsou . Popis produktu Tác nerezový je vhodný pro servírování pokrmů i . Podnos na servírování jídla, občerstvení .

Základem pro servírování Vašich pokrmů jsou tácy a podnosy. Značka WMF nabízí servírovací podnosy z ušlechtilé nerezové oceli , jejichž čistý design se hodí . Nerezové tácy a podnosy (317). Designové tácy a podnosy za skvělé ceny! Tác oválný 55x2 Tác s úchyty 53x3 Tác servírovací ø 36. Polykarbonátový poklop s průměrem 3a výškou 1mm je dodáván.


Restaurační vybavení, Podnosy nerezové. Cena v CZK 51Kč (2EUR).

Doba dodání (od obdržení platby): 2-dny;. Inzerát nerezové tácy v okrese Zlín, cena 80Kč, od dagmar. Popis: prodám zánovní nerezové podnosy HENDI (2x 2mm), cena . Talíře na šneky, podnosy na stojánek pro bagety, nerezové tácy s hladkým nebo zdobeným okrajem, nerezové stohovatelné podnosy , plata s ochranným . Luxusní podnosy a tácy jsou většinou vyrobeny z odolné nerezové oceli. Zvláštní pozornost si zaslouží speciální podnosy z černé břidlice, které Vás nadchnou . Podívejte se na naši širokou nabídku produktů z kategorie SERVÍROVACÍ PODNOSY A TÁCKY.


Hledáte praktické podnosy a tácy do Vaší kuchyně? Námi nabízené tácy jsou z materálů gumovník brazilský, nerez , melamin a plast. Podnosy a tácy jsou nedílnou součástí každé domácnosti či provozovny.


V kategorii tácy a podnosy naleznete kvalitní nerezové podnosy pro stolování a servírovaní. Tác Toro nerezový oválný cm. Praktický servírovací podnos z nerezu je výborný . Na podnosy naskládáte vše, co potřebujete a můžete volně přenášet po bytě. Postelové tácy oceníte při lenošení. Tácy a podnosy slouží k servírování pokrmů.


Plechy, tácy , podnosy , misky, servírování, příborníky. Domů KUCHYŇSKÉ POTŘEBY TÁCY a PODNOSY.

Nabízíme široké množství produktů v této kategorii. Obchody dnes oplývají pestrou nabídkou všemožných podnosů a táců. Z hlediska použitého materiálu je můžeme rozdělit na nerezové , . Oválné nerezové tácy jsou vhodné pro prezentaci veškerých pokrmů, stejně jako drobného pečiva například o Vánocích.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky