pondělí 18. srpna 2014

Jídlonosič nerez

Součástí je kovový stojan, opatřený přezkou, která zajistí jeho. Chci koupit nebo patrový nerezový jídlonosič , …. Report another image Please report the offensive image. Jídlonosič nerez oblý 4x7l.


Kč - 4Kč Přidat do porovnání.

Obsahuje čtyři misky o objemu l, které poskytují dostatečný prostor na polévku, hlavní jídlo, . Nerezový termo jídlonosič je ideální k přepravě obědů. Rychlá expedice, doprava zdarma od 9Kč. Termo jídlonosič nerez 3xl.


STORE LINE určený k přenášení potravin a hotových pokrmů. Objem misek l, průměr cm. U nás máte také jistotu, že v případě. Cena uvedena vždy za jednotku.

Dostupnost: Skladem více než 10. JÍDLONOSIČ NEREZ S TERMOOBALEM. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny, . Tiskárna multifunkční Epson Expression Premium XP-5černá. Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce. Pouze registrovaní mohou vkládat příspěvky.


Prosíme, přihlaste se nebo se registrujte. Obrázky u zboží mohou být v některých případech pouze ilustrativní a nemusí zcela přesně postihovat všechny detaily. Jen se podívejte, jak se ty potraviny pěkně nesou. ORION - jídlonosič 4patrový celonerozový je určený na přenášení potravin - součástí je kovový stojan, opatřený přezkou, která zajistí jeho pevné uzavření, . Název: jídlonosič nerez TESCOMA, 3-dílný, set. Stručný popis: Nerez jídlonosič Yate.


Díky jednoduchému, ale pevnému upínacímu systému máme jídlo pevně a rychle přichystáno k přemístění. Udrží jídlo horké nebo studené na déle než hodiny. Vhodný na nošení obědů a různých druhů pokrmů.


Pokud je možný výběr z více barevných provedení, uveďte prosím . Za objednání tohoto produktu od nás obdržíte dárkový poukaz se slevou na nákup designových samozavlažovacích květináčů GreenSun.

Materiál: nerez , rozměr: 25x16cm. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky