čtvrtek 14. srpna 2014

Poklop na šachtu 800x800

VÝPRODEJ - posledních 5ks skladem - AKCE PLATÍ POUZE DO VYPRODÁNÍ ZÁSOB! Kanalizační šachta DN3- poklop betonový nevymývaný - 3t. Proto i základní poklop na revizní šachtu můžete vylepšit o větší přípustné zatížení, panty, protikorozní úpravu nebo třeba různá těsnění a protipožární prvky.


Ocelový poklop žárový zinek pro světlost šachty 800x8mm. Celá sestava ( poklop a rám) se osadí na šachtu. Poklop pro zadláždění na šachtu 800x800. AD Vodotesný, uzamykateľný šachtový poklop pre zadláždenie, určený na zakrytie inšpekčných šachiet vo vnútri objektov, kde je kladený dôraz na estetiku,.


Tyto poklopy jsou vhodné pro usazení na standardní plastové inspekční šachty. Vyvinuli jsme lehký, ale velmi odolný materiál Rovasco, ze kterého vyrábíme plastové poklopy na šachty. Každý poklop na šachtu je certifikován dle normy ČSN . Rám poklopu s kotvicími prvky do betonu, poklop včetně armovací sítě, těsnění,. Vnútorná hrana na sifónové uzavretie. Kompozitný poklop PK-vhodný ku zámkovej dlažbe.


Zdvíhacia tyč v uzavretej dutine. Fixačné okná - otvory po okrajoch rámu. Ak chceme poklop vyňať zrámu, musíme ho otvoriť na ° a vyzdvihnúť. Název , Litinový poklop čtvercový 800x8B125. Vhodné su najmä ako kryty na vodomerné šachty, septiky a pod.


Kruhový rám a kruhový poklop. Sekcia download - na stiahnutie. Tesnenie EPDM (tesnenie odolné voči benzolu na požiadanie). Možnosť dodať pozinkovaný a nerezový V2A poklop s nosnosťou až do 4KN (ton).


DN 6- A- D 4včetně rámu BEGU. Nakupte poklopy na revizní šachty za nejpříznivější online ceny. Pokud chceme poklop vyjmout zrámu, musíme jej otevřít na 90° a vyzvednout. Název, Litinový poklop čtvercový 800x8B125. Materiál rám, Materiál poklop , Světlý rozměr šachty, Vnější rozměry poklopu, Obr.


V2A, nerez V2A, 800x8, 920x920 . Lze je osadit na kruhovou kontrolní šachtu. Peter Lammerhuber, na základě plné moci. P poklop na vstupnl Sachtu litinový DN6min.


POsazeni poklopu litinových 800x8D4uzamykatelnd vở.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky