čtvrtek 7. srpna 2014

Pvc lino daruji

Daruji lino , 2ks, 60m x 27m a 73m x 03m. Nutno trochu vyčistit a v jednom místě poškrábané stěhováním nábytku. Linoleum z panelákového bytu.


Svářečka má vlastní pojezd s možností volby rychlosti svařování. Vyberte si co potřebujete z 0aktuálních inzerátů pvc. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Za jednotnou cenu 17- Kč/mnabízíme konce rolí PVC.


Ve většině případů se jedná o zátěžové PVC. Najdete zde různé šíře rolí a délky až do 9bm. Prodáváme zbytkové koberce a PVC za velmi atraktivní ceny. Prodej v akci – interiérová zásuvka masiv. Zbytky PVC ( lino ) na filcu.


Marmolea (přírodní lino ) v rolích můžete koupit pouze (fyzicky) na pobočce RIVA. ZBYTKY PVC A MARMOLEA NELZE KOUPIT PŘES NÁŠ E-SHOP RIVA,. Na Aukru najdete nové i z druhé ruky. Zkuste štěstí v aukci nebo Kup Teď. Mohu nabídnout pokládku PVC za zvýhodněnou cenu nebo dodat pouze zboží.


Pestra ponudba PVC talnih oblog. Prodam pomotoma napačno kupljene dizajnerske vinilne talne obloge temno sive in rahlo bleščeče barve.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky