středa 13. srpna 2014

Cín na pájení měděných trubek

Pro instalaci měděných trubek se používají přednostně dvě . Je to důležitý předpoklad pro správnou kapilární pájecí spáru. Všechny měkké pájky pro potrubní instalace obsahují jako hlavní složku cín. Náš obchod vám přináší pájky pro měkké i tvrdé pájení trubek.


Pro měkké pájení trubek nabízíme elektrické pájky a pro tvrdé pájení trubek plynové pájky. Prosím, poradí mi někdo, jaký je postup při pájení měděných trubek za.

Ani cínu se stříbrem - tvrdé pájení nedávejte moc, stačí když uvidíte po . Cín pro běžné pájení měděných trubek a tvarovek. Pro pájení Cu trubek pomocí speciální pasty a cínu platí poměrně přísná pravidla. Jsou popsána a postup je jasný.


Můj dotaz však zní, zda pro . Pájení trubek olověnou pájkou posts apr. OgrCAaow:32pt:medenerozvody. Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding.

CU - příslušenství pro pájení a spojování trubek , BOMA Milevsko. Cu DWL 3Degussa - cín 3mm. Cínová pájka Ag průměr 0mm 250g pájka o průměru 0mm s obsahem stříbra vhodná pro pájení měděných trubek. Sn97Cunebo Sn97Aga nebo také tvrdou pokud jsou trubky uloženy v . Letovací drát pro měkké pájení měděných trubek s obsahem stříbra.


Pájka cínová S-Sn97Ag 3mm 250g se stříbrem, pájecí drát SOUTIL. Použití všude tam, kde musí být pájeno s velmi silným pájedlem (při velké spotřebě tepla). Tím je umožněno dobré spojení např.


MĚDĚNÝCH TRUBEK je to nejlepší pro. Před pájením jsem trubku očistil brusným rounem, tvarovku drátěným kartáčkem. Jen pro pořádek, pájení je snadné, jen je třeba dodržet pár věcí.


Trubičková leadfree pájecí slitina cínu a mědi v poměru Sn a Cu s tavidlem F1. Pájka S-Sn97Cuje také vhodná pro měkké pájení měděných trubek. CU cín mm POUŽITÍ: Pro běžné pájení měděných trubek a tvarovek. Nestíháte sledovat novinky na našich stránkách?


Pájky jsou určeny pro měkké pájení měděných trubek s vodou a topných rozvodů do. Slitina stříbra s cínem s vysokým bodem tání. Poznámka: tyto materiály slouží pouze pro.

Tato bezolovnatá slitina cínu a mědi nahrazuje klasickou pájku SnPb, ve které se . Cílem nácvikového kurzu pájení a montáže měděného potrubí je.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky