pátek 8. srpna 2014

Přípravek do chemických wc

Díky své intenzivní vůni a syté barvě zajišťuje čistotu rezervoáru. Příslušenství pro chemická WC značky Thetford. Vysoce kvalitní tekutý přípravek pro chemická WC , vyráběný dle původní receptury s vícejak 20-ti letou.


Výrobek je vhodný do obou komor chemického WC. Neobsahuje formaldehyd a splňuje tak .

Tento výrobek je distribuován v 1L . Bioclean Náplň do chemického WC l. VETR-PLUS Náplň do chemické toalety RINSE l, pro splachovací nádrž. CAMPEX ECONOMY 1l do chemického WC. Doporučené ředění: 1:1(1l přípravku na 150l vody).


Dezodorační a likvidační náplň chemických WC. Všechny weby společnosti STACHEMA CZ s. QUALICAR zajišťuje čistotu rezervoáru chemických WC , zabraňuje vytváření.

Aqua Kem Blue je parfémovaný přípravek , zabraňuje tvorbě plynu, pomáhá . Nejdůležitejší funkci ze všech přípravků pro chemická WC plní modrá chemie, ta se nalévá do odpadní nádrže a zajišťuje rozklad. Hygienický papír se používá jako hygienický filtr při použití WC v nedůvěryhodných zařízeních. WC chemie do každé chemické toalety. Nabízíme originální chemie Thetford i osvědčené chemie Elsan.


V naší nabídce naleznete pouze vynikající účinné . CHEMICKÉ WCPrípravky pre chemické WC. Dometic PowerCare Tabs - ks tabliet do odpadovej nádrže. Tyhle přípravky sice neptaří do kategorie těch povinných, ale dokáží vám usnadnit a zpříjenit práci s chemickou toaletou. Jedny pomohou osvěžit a provonět . Je biologicky odbouratelný (biodegradabilita min. ) a lze jej. Campingaz pro chemické toalety EURO SOFT (role).


Speciální dvouvrstvý toaletní papír z celulosy pro chemická WC. Campa Green 2l - Ekologicky šetrná tekutina do chemického WC. Chemické přípravky jsou vysoce koncentrované a proto je potřeba přilívat vždy pouze malé. Qualicar náplň do chemických toalet 1l.


Bio Repel působí i do hloubky podkladních vrstev - v omítkách a zdivu.

Kapalný přípravek k likvidaci a dezinfekci obsahu chemických WC. Můžu vylít chemické wc do kanálu před rodinným domem? Jenže všechny tyto přípravky něco stojí a tak to na čističkách nepoužívají, nebo . Vysoko kvalitný tekutý prípravok pre chemické WC , s viac ako 20-dsať ročnou tradíciou na trhu. Přípravek Aqua Kem Green na chemická WC 3ml - tekutý přípravek pro každodenní.


Návod k použití: Přípravek je určen do spodní i horní nádoby. Je vhodný do plastových i keramických toaletních mís. Nová revoluční účinná náhrada chemických přípravků !

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky