čtvrtek 21. srpna 2014

Uzenářská síťka

Síťka na uzení je nezbytným pomocníkem pro domácí výrobu uzenin. Odpadá zdlouhavé vyvazování masa a maso bezpečně drží svůj tvar. Provázek řeznický číslo bílý 100g CZ.


Síťka vhodná pro přípravu masových rolád a dalších různých druhů uzenin. Kvalitní pevný bavlněný provázek na různé kuchyňské i uzenářské použití.

Uzení, vaření i grilování šunky, klobás a dalších podobných produktů bude s touto potravinářkou – uzenářskou – síťkou mnohem jednodušší. Podívejte se na rady k vaření a pečení a přidejte do diskuze své zkušenosti. Uzenářská siťka na masné výrobky.


Po uzení se nechá velice snadno odstranit. Cena: Kč bez DPH: 7Kč DPH:. Siťka se používá na masné výrobky,balení syrového,pečeného masa,sýrů. Potravinářská síťka na domácí přípravu šunky, klobás a .

Internetový a kamenný obchod ELPOS - domácnost. Specialista na prodej domácích potřeb, kuchyňského vybavení a porcelánu. Dlouholetá tradice, odborné . Vhodné na uzení, vaření a pečení do 200°C. Dostupnost: Skladem více než 10. Cena uvedena vždy za jednotku.


Síťka uzenářská 220mm x 4m - zvětšit obrázek. Foto v popisu zboží je pouze ilustrační,. Obalové materiály, pytle, paletizační folie, tašky, sáčky, balící papír, menu boxy, jednorázové nádobí, potravinové folie, uditelný celofán, HACCAP, lepicí pásky, . Barvení dle materiálových barevnic ((žlutá, zelená, bílá, modrá). Kategorie: Síťky na uzení a pečení.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Textilní síťka se používá k přípravě domácí tlačenky, nahrubo nasekané uzeniny a paštiky. Může být také použita k výrobě sýrů.


Nabízíme uzenářské síťky nejvyšší jakosti na balení výrobků syrových, vařených, pečených nebo jinak tepelně opracovaných. Tisk Zeptat se Sledovat Sdílet .

Síťka slouší pro zavěšení potravin v udírně. Sklo a porcelán, Kuchyňské náčiní, Nože a nůžky i pro profesionály, Držáky náčiní a nožů, Prkénka,podnosy . ZAHRADAPC - přepravky síťka 5m,d15cm,32ok po obvodu uzenářská. Prodej řeznických potřeb a veškerých ingrediencí pro výrobu uzenářských výrobků.


Nabízíme přírodní i umělá střeva, koření, dochucovadla, řeznické nože, mycí . A co vše vás v příslušenství čeká? Omlouváme se a prosíme o trpělivost. Ideální pomocník při uzení - uzenářská síťka - info ZDE.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky