čtvrtek 14. srpna 2014

Aquamat v 50 l vak

Membrána pro tlakové nádoby DUKLA 33- litrů. Nalezli jsme také odkazů na podobné produkty v dalších obchodech. Vak pro tlakové nádoby AQUAMAT litrů. KD Dukla typ průchozí - pro nádoby průchozí - má dva. V 6 aquamat V 8 aquamat V 100.


Vak do tlakové nádoby DUKLA 6 8 1litrů. FERRO AQUAMAT tlaková nádoba 50L modrá. Výrobce doporučuje použít Aquamat při maximálním tlakovém rozpětí tlaků.


Vak , membrána pro Aquamat průchozí. Pryžový vak v expanzní nádobě slouží jako zásobárna vody. AQUAmat - V 50L , chcel som ju dotlakovať a cez ventil mi začala vytekať voda.


Darling má vstup a výstup, Aquamat má vstup v dolní přírubě. Vymyté wapkou) a suché V obou je i čistý gumoVý Vak (membrána), . CIMM membrána 681l EPDM - NOVÝ TYP (bez otvoru). GRUNDFOS - Vak 50L ELBI pro HYDROJET. Balón aj masku možno sterilizovať v autokláve. Náhradný gumový vak - l Maxivarem.


Vak má v hrdle dírku pro snadné zavěšení. Kč náhradní vak neprůchozí -80l. AQUAMAT mini je svařená ocelová tlaková nádoba se zabudovaným pryžovým vakem.


Vyměnitelný pryžový vak 35- 50l pro tlakové nádoby AQUAPRESS,. Doprovodný text čtenáře seznamuje se všemi zásadními mezníky v jeho životě. AF = príruba so závitom ˝ “F ľ “ M (zároveň upevňuje gum. vak k plášťu) – od objemu l.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky