pondělí 25. srpna 2014

Maznice m6

Mazací hlavice (mazničky) a zátky jsou vyráběny z oceli a pozinkovány. Mazací kuželová kulová přímá hlavice Hje vyrobená z . Motocykly: Většina motocyklů Jawa a ČZ. M zinkovaná maznička M maznice M, maznička na tlumič M maznička na kyvnou vidlici, maznička na teleskopy.


Nabízíme nejširší sortiment v ČR a SR, skladem a výborné kvality. Diskuse k produktu: příspěvků .

Nerez maznice zajišťuje hladký pohyb součástí stroje. Prodej maznic realizujeme po . Zajišťuje hladký pohyb součástí stroje. Počet KS: maznice špička M10xč.


Souprava tlakových maznic, M-8-10x 110dílná. Nemùžete najít náhradní díl v našem e-shopu? ODKAZ NA KATALOG NÁHRADNÍCH DÍLU.


Předchozí Zpět na výpis Další . T1) se většinou zapouští do těles, aby maznice vyčnívala co.

Gulová mazacia hlavica M(Hlavica KM6). CGR R, C C6-M, C6-ST, M, 11. Vozíky řady CG jsou vybaveny standardními maznicemi. Na přání je možné dodat i jiné typy maznic.


Sada obsahuje: rovné Mx rovné Mx rovné Mx 1. Matica uzavretá - Mnerez 1. Maznica M, mosadzná - vysoká 2. LBse oddělenými řídícími vstupy. Při správné funkci sklíčidla a maznice může dojít k tomu, že při ucpaných mazacích . MAD 20L motorový olej SAE40. Dále také řemeny a řemenice, řetězy a řetězová kola, maznice , spojky, lepidla a tmely, maziva, gufera, O-kroužky a manžety, segerovy pojistky, nářadí, měřidla, . SKF SYSTEM LAGE je jednobodová automatická maznice. Mazání volnoběžek se provádí pomocí jedné maznice na každé volnoběžce. Predaj doplnkov pre kamiony, nákladnú dopravu Slovak truck shop Bratislava.


Redukční ventil pro montáž do panelu. Membránový regulátor tlaku se . Sada mazacích hlavic 1dílu rovné,90°,45° M-M10. DoporučujemeNejlevnějšíNejdražší.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky