čtvrtek 7. srpna 2014

Protiskluzová podložka do sprchového koutu

Multifunkční podložku do sprchového koutu lze využít mnoha způsoby. Výrobek je vybaven vysoce kvalitními přísavkami pro perfektní přilnavost podložky, . Protiskluzová podložka do sprchy je výborným pomocníkem při sprchování. GEO podložka do sprchového koutu 53x53cm s protiskluzem , kaučuk, bílá.


MARGHERITA podložka do sprchového koutu 55x55cm s protiskluzem , PVC,. Ochrání vás každý den před nebezpečným uklouznutím. Speciální struktura podložky. Skladem, ihned k odběru ks. Materiál: syntetický kaučukBarva: béžová.


Baveno protiskluzová podložka do sprchového koutu bílá - 55x55cm. AQUALINE je český distribuční koncept zařizovacích . Kvalitní praktická protiskluzová masážní podložka do sprchového koutu nebo vany. Neklouzavá a plísním odolná podložka do sprchového koutu s vanilkovým. Canpol babies protiskluzová podložka do vany kačenky 38xcm. Přísavky udrží podložku pevně na místě ve vaší vaně nebo sprše.


Monza protiskluzová podložka do vany Harry s přísavkami pro jednoduché uchycení je extra dlouhá – × cm. Podložku udržíte déle čistou a svěží, . Ideální ke koupání až dvou dětí. Vyzvednutí v Praze či poštou dle tarifu.


Tato protiskluzová podložka do sprchového koutu má protiskluzovou povrchovou strukturu a drží pevně díky přísavkám. Barevné provedení: růžová, bílá, modrá, šedá, žlutá. Protože v koupelně trávíme tolik času a povrch vany či sprchového koutu je neustále kluzký, zvyšuje se . Háčky pro sprchové závěsy - set ks - dark blue.


Mnoho malých přísavek na spodní straně zaručuje . Chtěla bych se zeptat, používáte nějakou protiskluzovou podložku do vany když.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky