úterý 5. srpna 2014

Kotva hmoždinka

Práce s chemickou kotvou - označuje se také jako chemická malta či hmoždinka - je jednoduchá. Vyvrtá se díra, vyčistí se od prachu a vyplní se . Už jenom proto, že chemická kotva je schopná udržet sto, sto padesát kilo,. Chemická kotva drží i tam, kde obyčejná hmoždinka selže.


A když už kotva , co dělám špatně: vyvrtám díru mm, dám sítko a do něj natlačím. Jestli je nějaká super hmoždinka ,co je lepší, než kotva.

Doba se mění a materiály také. Dnes málokdo při zavěšení poličky zatluče jen dvě skoby a poličku na ně pověsí. Většinou se použije vrtačka s . Skalní kotva - hmoždinka slouží ke spínání jednostranného bednění. Používají se k upevnění bednění na existující betonové nebo skalní stěny, k zajištění svahu, . Molly hmoždinka je ocelová kotva do sádrokartonu. Jak vybrat a jak namontovat molly kotvu.


Jsem pro pouzivani delsich vrutu, nez je hmozdinka.

Fischera DUOPOWER - Kombinace dvou různých materiálů pro nejvyšší hodnoty. Rámová kotva , hmoždinka Spit PROLONG 12x145. Vysvětlivka označení x 1H průměr kotvy délka kotvy typ hlavy šroubu a vrtání Prodejní balení kusů. Je vhodná především k upevňování v plných stavebních materiálech a dřevě. Mosazná rozpínací kotva s kónickým metrickým závitem.


Evropské technické osvětčení ETA-01. Pevnosti upevnění : porušení vytržením v prasklém. Oceľová kotva do betónu MTH 6x60. Kotva narážacia kovová do betónu. Hmoždinka natĺkacia SMT-L 5xpolypropylénová.


Zateplovací systém je tak zcela bez tepelných mostů od. Zákazníci také vyhledávali ETICS hmoždinka , šroubovací kotva , zápustná kotva. Sklopná dvouramenná, pružinová kotva s okem M pro kotvení předmětů do dutin.


Zatloukací talířová kotva k mechanickému upevnění tuhých tepelně izolačních desek z . Kmw ocelová zatloukací hmoždinka. Tento produkt slouží pro uchycení objímek a dalších komponentů do polystyrenu u domů se zateplovacími systémy. XXL kotva s dobrým držením ve všech materiálech.


Zákazníci tiež hľadali skrutkovacia hmoždinka , zápustná hmoždinka , ETICS, zatepľovacia kotva zatepľovacia hmoždinka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky