pátek 1. srpna 2014

Vpusť na dešťovou vodu

Jsou určeny především pro umístění na domovních přípojkách v zelených nezpevněných plochách jako kontrolní a čistící šachty pro splaškovou nebo dešťovou. Dvorní vpusť plastová, s různými možnostmi napojení odtoku, šedá. Odvodňovací potrubí na dešťovou vodu.


U bodového odvodnění je veškerá voda ze zpevněné plochy odvedena bodovými vpustmi, které jsou následně napojeny na dešťovou kanalizaci. Příroda si s dešťovou vodou v místech, která jsou poznamenána lidskými zásahy,. To si můžeme sami ověřit, když vodu , která naprší na střechu, odvedeme.

Každou jednotlivou vpust je totiž nutné připojit ke kanalizaci. Střešní vpusti, efektivně odstraňují dešťovou vodu z celé řady různých typů. Nádrže na dešťovou vodu , jímky, zásobníky, sudy, ČOV, sběrače, geigery, lapače. Geiger - okapová vpusť s klapkou, lapačem nečistot a inspekčním poklopem.


Dešťovou vodu odvádějí podokapní žlaby. Nikde není žádná vpust , výstup na střechu je pravděpodobně řešen výlezem, vytaženým 6mm nad střechu, někdy . Plastová jímka na dešťovou vodu. Vodu můžeme uchovávat v nádržích z různých materiálů a právě.


Já chci dešťovou vodu používat na zalévání, splachování WC a možná i praní,.

Na stránce je přehled lapačů střešních splavenin společnosti Nicoll a také nabídka domovních šachet včetně mříží. Sklepní vpust - vodorovný odtok, s kuličkou pro suchý provoz. Výjimku tvoří bezpečnostní přelivy a vypouštěcí potrubí nádrží na dešťovou vodu napojené na vsakovací zařízení, u kterých nemusí být zápachová uzávěrka . Zásobní nádrž na dešťovou vodu dimenzujeme přibližně na potřebu vody za až 3. Nádrž uvnitř domu musí mít přepad vyvedený nad podlahovou vpusť. Uliční vpust DN4s dvojitým filtrem Příslušenství Uliční nebo dvorní vpust před nádrž nebo.


Podzemní nádrž na dešťovou vodu Li - Lo. Každý čtvrtek do konce září je kontrolní den na rekonstrukci západního křídla zámku. U domu pana Čecha je vpusť s mřížkou na dešťovou vodu. Nabízíme kvalitní a odolní sorpční vpusti. V křižovatce ulic Zborovská a Štefánikova byla opravena část rozbitého chodníku a kanál na dešťovou vodu.


Pod kopcem, asi sto metrů od místa nehody, byla kanalizační vpusť na dešťovou vodu , do které natekla většina nafty ještě před naším . Dalších milionů korun půjde na opravy kanálových vpustí na dešťovou vodu. Vpusť kanálu má nové skružení i . Orlová vybudována kanalizační vpusť na dešťovou vodu. Ještě poslouží okapová vpusť , která může mít vyjímatelný košík na.


Lapač střešních splavenin - Geiger (okapová vpusť ) s klapkou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky