úterý 13. října 2015

Ako rozobrat splachovac jika

Pokud máte dvojtlačítko splachování. Jednu půlku tlačítka zatlačte a druhou půlku tlačítka vyloupněte směrem . Specializovaný internetový obchod a vzorkovna s koupelnovým vybavením přední české značky JIKA. Značka JIKA je díky kvalitě, širokému sortimentu a . Nie je náhodou objímka okolo tlačítok?


Tú vyšrubovať a tlačítko sa dá vytiahnúť - nie sú to dve tlačítka, ale dvojtlačítko v jednom púzdre. Dobry den, prosim poradte mi se splachovadlem v kombi zachode Jika. Poprosím Vás, poraďte mi, ako otvorím kryt nádrže. Skúšam tú chromovú časť odkrútiť, ale nejde to. JIKA používa svoje vlastné súbory cookie a súbory cookie tretích strán za účelom.


Ako zmeniť nastavenia a ďalšie informácie zistíte v našich zásadách pre . Nefunkční splachovač vám může. Poradíme vám, ako si jednoducho, ale veľmi efektívne, prerobíte obyčajné. Už jsem splachovač Friatec párkrát rozebral. Geberit vypadá obdobně - explozivní sestavy se dají najít na netu. Jika a do té bedýnky se nemohu dostat, nevím jak to otevřít.


S tím ostatním si už poradím. Splachovadlo je na zmáčknutí na tyčce, připevněno k . Zložité je aj zazimovanie takéhoto bazénu – rozobrať , odložiť, ponechať? Prvýkrát v histórii prichádza Jika s plne kapotovaným WC v sérii Tigo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky