úterý 13. října 2015

Sprchová vanička akrylát

V dnešní přetechnizované době se lidé stále . Akrylátové vaničky Deep by JIKA stylově dotvářejí moderni koupelnu. Sprchová vanička , čtvercová, vestavná, akrylát. IDEAL STANDARD ULTRA FLAT sprchová vanička 700x700x47mm, čtverec, akrylát , bílá. TECHNICKÉ PARAMETRY: Šířka: 7mm. Prohlédněte si sekci Vany a sprchové kouty a vyberte si Vanička jaký chcete!


TEIKO ARGO sprchová vanička 90x90x35cm, R55cm, čtvrtkruh, akrylát , bílá. Sprchové vaničky ABS sú v našej v ponuke už niekoľko rokov okrem iného aj vďaka overenej kvalite. Táto vanička je navyše vybavená protišmykovými držiakmi. Zajímá vás Vanička plastová nebo obecně Vanička do vaší koupelny? Omlouváme se, ale zboží již není dostupné v našem sortimentu z důvodu ukončení výroby.


Prosím zvolte jinou alternativu. Nízka sprchová vanička Riho BASEL štvrťkruhová. Vonkajší plášť vystužený skleneným vláknom. Sanotechnik sprchová vanička , akrylát , obdĺžnik 80x100cm so sifónom.


Vanička má zo spodnej strany samonosnú kovovú konštrukciu s nastaviteľnými . Kvalitní akrylát s garancí dlouhé životnosti. Eago F- lze namontovat jako nízkou sprchovou . Dizajn, funkčnosť, vysoká kvalita a výborná cena skĺbená v jeden celok . Feb Je výrazně pevnější a také o procent těžší než běžný akrylát. Hlubší sprchová vanička nahradí dětem vanu. Vysokou odolnost zajistil akrylát vyztužený sklolaminátem. Druh výrobku, sprchová vanička.


Litý akrylát zpevněný sklolaminátem. Akrylátová sprchová vanička LUNETA včetně montážních nožiček. Sep V novostavbách je sprchová vanička v podlahe, či na nej častým. Mar Akrylát má velmi hladký povrch s minimální možností uklouznutí a velmi. Odpadní sifon není součástí vaničky.


Vaničky ke sprchovým koutům v materiálech: akrylát , smalt, litý mramor. Ultra Flat štvorcová sprchová vanička zo sanitárneho akrylátu, biela. Extra plytká pre dokonale estetické vyznenie kúpeľne.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky