pátek 16. října 2015

Plastové zkumavky s uzávěrem

Nádoba je ideální pro odběr, skladování a transport vzorku. Falcon zkumavka s černou graduací, s kónickým dnem a šroubovým uzávěrem. Uzávěr žlutý 16mm balení 100ks. Plastové centrifugační zkumavky. Vtlačný uzávěr pro zkumavku průměru 12mm.


Centrifugační zkumavky , sterilní 15ml, PP, 500ks.

Sérová zkumavka se obvykle používá pro vyšetření séra v oblasti klinické biochemie a serologie. K biochemickému vyšetření moče je určena plastová zkumavka se žlutým uzávěrem , kterou Vám dá lékař. K bakteriologickému vyšetření moče je nutné použít . Sterilní mikrozkumavky mají uchycení do stojánku pro otvírání jednou rukou. Zkumavka je plastová s červeným uzávěrem. V lékařských zařízeních je stále potřeba mít dostatek plastových kelímků se šroubovacím uzávěrem , zkumavek na odběr krve, různých typů lékovek, Petriho . PET nebo PP), jsou nesterilní.


BEZPEČNOSTNÍM šroubovacím uzávěrem , který je vyrobený z brombutylkaučuku.

Dodáváme širokou škálu zkumavek pro rozličné laboratorní využití. ZKUMAVKA S KULATÝM DNEM A KOVOVÝM UZÁVĚREM. Je-li zkumavka určena k od- běru redukovaného objemu vzorku, je použit průsvitný uzávěr dané barvy. Pro rychlé a přesné měření v. Vyšetření likvoru (biochemické, morfologické). Sarstedt, bílý uzávěr , objem ml nebo 5 . Sada obsahuje plastových zkumavek s uzávěrem ve stojanu.


Pokud je odběr proveden do správné odběrové zkumavky jiného výrobce,. Kontejner z umělé hmoty se šroubovacím uzávěrem , případně s lopatičkou. Nevhodné jsou odběrové zkumavky či nádobky s uzávěry ze silikonu nebo z měkčených plastů , které mohou ovlivnit laboratorní rozbor vzhledem k sorpci látek . Monovette - bílý uzávěr (ml, ml) BD Vacutainer - červený uzávěr (ml, ml) otevřený systém - bílý uzávěr moč - plastová zkumavka (modrý uzávěr ) . Slouží pro uzavření zkumavky kat.


TS - 00 Sterilní tampon v PP zkumavce , štítek, plastová tyčinka, 500. Univerzální kontejner se šroubovacím uzávěrem , ml, nesterilní, moč, sputum . Pro transport je nutná zkumavka s pevným uzávěrem. K odběru slouží široké sterilní plastové kontejnery s pevným uzávěrem , do kterých pacient. PCR micro zkumavka PP ml, neutrální barva, s připojeným vypouklým uzávěrem , 10g . Zařazení: Zdravotnické prostředky .

Odběrový tampon FLOCKED SWAB,minitip,nylonový, sterilní,v plast.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky