čtvrtek 8. října 2015

Plastove misky

Nabízíme Vám plastové misky na hranolky pro Váši gastroprovozovnu. Oválné misky z PP materiálu můžete použít. Všechny plastové mísy a misky jsou určeny pro styk s potravinami.


Nakupte velké zadělávací mísy, nebo praktické misky na trojobal. Kbelík PP 18l - transparentní . U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba .

Plastové misky všech druhů a velikostí. Mix farieb - transparentná, transparentná ružová, transparentná zelená s . Misky PET čtvercové a obdélníkové. Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů plastové misky. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Díky gumovému okraji či nožičkám se při krmení neposouvají po podlaze.


Velmi vhodné jsou pro malá a střední plemena psů. Nedoporučujeme plastové misky.

Inovativní design této plastové misky usnadňuje a podporuje samostatnost Vašeho dítěte u jídla. Vyvýšený okraj misky zamezuje kontakt rukou s jídlem. Vaše cena: 15 Kč bez DPH (18Kč s DPH). Chcete vybrat pejskovi krásnou misku, která dlouho vydrží? Výběrem plastové misky nešlápnete vedle.


Moderní a velmi odolný materiál je vhodný pro . V této podkategorii chovatelské potřeby pro psy - misky pro psy najdete plastové misky pro psy v různých velikostech a barvách. Do této kategorie jsme také . Miska plastová pro kokra (dlouhé uši) 65l SP – Skladem u dodavatele. Tak přesně takové jsou plastové misky pro psy, které u nás najdete. Praktické, snadno omyvatelné misky různých barev pro psy. Tři misky o objemu 15 2a 4ml vynikající pro zpracování a odměřování surovin při přípravě sladkých i slaných pokrmů.


Opatřeno odměrkou, nálevkou a. V zimě v nich nepřimrzá jazyk psa! Tri misy s objemom 15 2a 4ml vynikajúce pre spracovanie a odmeranie surovín pri príprave sladkých a slaných pokrmov. Máte vybrané filtry: plastové. Vybavené odmerkou, lievikom .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky