úterý 27. října 2015

Demižon 10l

Kč - 6Kč Přidat do porovnání. Sklo, z něhož jsou demižony vyrobené, mají všechny atesty schválené pro styk s potravinami. Zátky vhodné pro L demižon : Silikonová zátka Ø mm mm. Opletený demižon 10l na víno, mošt, slivovici apod. Skleněné demižony jsou opletené plastovou bužírkou, která demižony chrání proti rozbití.


Uzávěr není součástí demižonu.

Poznámka: Fotografie je pouze ilustrativní. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Provádíme analýzu hroznů, moštů a vín dle . Ručně opletený demižon od Karla Bláhy je určený k uchovávání domácí pálenky nebo vína. Každý kus je originál a barva na obrázku je pouze orientační. Demižon o objemu l opletený bužírkou.


Skleněný demižon o objemu 10l v plastovém koši. Kvalitní skleněný demižon o objemu litrů od italského výrobce. Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů demižony.

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Katalog web stránek Webatlas. Sklo litrů, v případě zájmu, můžu po dohodě přivézt. Dostupnost: Skladem více než 10.


Cena uvedena vždy za jednotku. U nás máte také jistotu, že v . Je praktický a zároveň dekorační. Je vhodné pro uchovávání vína, slivovice či merunkovice. Izrađen je od čvrstog stakla te je obložena plastikom s držačima. Moguća i usluga oplitanja vaših demižona.


Veličine su okvirne radi lakše predođbe proizvoda, te mogu . Ukrasni demižon Green Sea 10L. KUCHYŇSKÉ POTŘEBY - SKLO, PORCELÁN, KERAMIKA - DEMIŽÓNY A PŘÍSL. DOMÁCÍ POTŘEBY DEMIŽÓNY A PŘÍSLUŠENSTVÍ.


Cena: 2Kč bez DPH: 24Kč DPH:. K demižonu je možné dokoupit odpovídající korkovou zátku, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky