pátek 16. října 2015

Zahradni plůtek

Vylaďte vaší zahradu luxusním bílím plůtkem ASTA 3. Dekorativní a hlavně praktický účel malého plůtku ocení každý zahrádkář. Plůtek GARDEN CLASSIC je vyrobený z kvalitního plastu, vhodný jako okrasný doplněk pro vaše předzahrádky či zahrady. Okrasné zahradní plůtky se staly velmi oblíbeným doplňkem předzahrádek, kdy při správné volbě . Jak esteticky a elegantně rozčlenit zahrádku, oddělit trávník od cestičky a nebo záhonu?

Pro tyto účely máme v nabídce okrasný zahradní plot. Snadná instalace i přemístění, stačí jen . Tento okrasný zahradní plůtek působící zámeckým stylem, jednoduše oddělí různé části zahrady či zahrádky. Plůtek má snadnou instalaci, kdy se jednoduše. Okrasný plastový zahradní plůtek , díky kterému ozdobíte a oddělíte části své zahrádky. Celková délka plůtku: 5m (ks) Barva: tmavě hnědá nebo terakota.


Odolný proti povětrnostním vlivům a mrazu.

Flexibilní a snadno sestavitelný. Jednoduché řešení pro úpravu vašeho záhonu. Dodání do druhého dne, vše skladem! Zboží je rozřazeno přehledně do kategorií.


U objednávek nad 7Kč poštovné . Instalace plůtku je jednoduchá, stačí jej jen zasunout to půdy. Velmi snadná instalace plůtky - . ALDO zahradní plůtek 3m Bílá. Garantujeme předání zásilky přepravci do 24 . Zahradní okrasný plůtek v celkové délce 3m. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.


Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte. Pomohou třeba i vaším zvířecím miláčkům v orientaci, kde ještě . Hodonín, cena 190Kč, od rene4na Sbazar. Cena: 5Kč, Lokalita: Ostrava.

Nežli kupovat nový, můžeme plot vytvořit z toho, co zahrada dala – z lískových, olšových a vrbových proutků, z vlků, které zbyly po . Barvy: hnědá, šedá a cihlově červená. Plastové zahradní palisády trojdílný kus. Cena s DPH: 47CZK Cena bez .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky