úterý 20. října 2015

Sýrová obložená mísa

Právě tyto obložené sýrové mísy jsou tou správnou volbou. V ceně obložené mísy je již zahrnut praktický obal s víkem. Uchování v lednici je tak velmi příjemné.


Eidam, uzený eidam, sýr kořeněný, hermelín, mozzarella, niva, hroznové víno, salát, cherry rajčata. Způsob skladování, balení, trvanlivost a .

Cukroví Kuncovi pro Brno a okolí, vyrábíme: dorty, svatební koláčky, čajové pečivo, mini zákusky, pohárky, a jiné. Studená kuchyň: chlebíčky, kanapky, obložené. Jako každá práce, i úprava studené obložené mísy vyžaduje chvilku. Může to být: sýrová roláda, sekaná pečeně, oblíbené malé řízečky, . Obložená mísa s pařížským salátem č. OBLOŽENÁ MÍSA SÝROVÁ PRO OSOBY.


Cena za ks bez DPH: 18Kč. Chlebíčky a obložené mísy rovněž patří do našeho sortimentu.

Syr nastrúhame na hrubom strúhadle, pridáme na pásiky narezanú salámu, nadrobno narezanú. Kombinovaná obložená mísa s vlašským salátem. Sýrová variace obložené mísy se zeleninovou oblohou, pro 4-osob, cena na jednu osobu 15- Kč . Složení: sýr ementál, niva, hermelín, eidam, moravská šunka, vejce.


Mix salámů, šunky, klobás, sýrů, dozdobená čerstvou zeleninou. Součástí každé mísy je zeleninová obloha. Složení: Sýrový salát, eidam, uzený sýr, hermelín, niva, mozzarella, rajče, ananas čerstvý, kiwi, hrozen, salát bianco.


Buďte připraveni na slavnostní události, firemní večírky i rodinné oslavy a pohostěte účastníky profesionálním občerstvením. Vyberte si chutné obložené mísy se . Nabízíme obložené mísy vhodné pro každou slavnostní událost. Na sýrovou mísu používám tři až čtyři druhy sýrů. Hermelín ( Camembert ), Eidam, Niva.


Druhů sýrů může být než jen tři druhy. Nabídka výrobků a lahůdek Bistra Vítěz - obložené mísy , salámové, sýrové , mix. MALÁ, 80 šunka, debrecínka, turista, sýr Eidam, zel.


Sýr eidam, sýr s bílou plísní, sýr niva, čínské zelí, rajčata, sýr uzený, okurka salátová, čerstvá červená paprika, petržel kudrnka.

Robertson - široký sortiment kvalitního masa, masných výrobků a zahraničního zboží. Nejlepší z anglického dovozu až k Vašim dveřím.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky