úterý 6. října 2015

Vany vagnerplast

Nejhezčí a nejlevnější vany pouze na Koupelny-SEN. Hydromasážní a masážní perličkové vany Hydromasáž podporuje krevní oběh a hluboké prohřátí organismu, kromě toho ale dokáže i krásně uvolnit svalové. Většina z nás si ráda po dlouhém a náročném dni odpočine v horké vaně. Vyberte si z rozsáhlé nabídky van různých.


Máme pro vás bohatou nabídku akrylátových van. Rohové, oválné, obdélníkové vany. Budujete koupelnu, nebo jste se jen rozhodli pro novou vanu? Vyrábí akrylátové vany , sprchové vaničky, sprchové a vanov.


Místo pro baterii je situováno na okraji vany v nožní části. Sifon vanový automat s napouštěním přepadem chrom A564CRM1. Nový vanový sifon s napouštěním vody do vany. Vagnerplast - akrylátové vany vysoké kvality za přijatelnou cenu. Za polovic nerezové madlo do vany , koupelny.


Materiál je plně probarvený v celé tloušťce, lesklý, . Instalační a montážní příručky. Výroba sanitární techniky: - akrylátové vany - sprchové vaničky - sprchové zástěny - hydro-masážní vany - hydro-masážní boxy D. Je rohová a zároveň praktická a moderní. VAGNERPLAST, Výroba akrylátových van a sprchových vaniček, vanových a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky