pondělí 5. října 2015

Kalové čerpadlo fieldmann fvc 2003ek

Maximální výtlak čerpadla je . Jen s ním bez námahy přečerpáte zahradní či koupací jezírko, . Celý popis a technické parametry. Do dnů odesíláme u vás již 14. Kalové čerpadlo - výběr vhodného typu. Toto čerpadlo bylo zkonstruováno tak, aby ho bylo možné použít na . Automatický plavákový spínačDĺžka prívodného . Len s ním bez námahy prečerpáte záhradné či kúpacie jazierko, . Univerzální čerpadlo pro přečerpávání kalové vody.


Než ho začnete používať, prečítajte si . Elektrické čerpadlo s výkonem dostatečným i pro přečerpávání kalných kapalin s pevnými částicemi navíc automatizované pomocí plovákového spínače. Příkon 4W Měděné vinutí motoru. Osobní odběr na pobočkách. Ponorné čerpadlo kalové , Príkon: 4W, Max. Popis produktu Zástupca rady kalových čerpadiel značky Fieldmann oplýva i napriek svojej nízkej cene a veľkosti dostatkom výkonu na.


O nás Ohlasy zákazníků Do oblíbených Kontakt Bytový textil Děti Elektro Nářadí Vybavení do kuchyně Zahrada Všechny nabídky Máte dotaz? Kotlové a plynové grily Weber, kontaktní a RBS grily Campingaz, plynové a lávové grily Campingaz, zahradní elektrické grily - množství doplňků a příslušenství.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky