úterý 6. října 2015

Gardena zavlazovaci hadice

Hadice s profilem Power Grip, m. Zavlažovací počítač EasyControl. Podzemní kapací hadice 1mm, m - rozšiřovací sada. Vysoce kvalitní zahradní hadice , díky nimž můžete své rostliny a trávnik zalévat a účinně o ně pečovat.


Prohlédněte si náš široký sortiment zahradních hadic.

Akční nabídky na téma zavlažovací hadice najdete na Skrz. Pro kapkovitou závlahu po celé délce. AQUA-DROP je odolná a elastická hadice , vyrobená ze 1 recyklované gumy, která je . Extrémně flexibilní, robustní a odolné proti zlomení – to jsou zahradní hadice z naší zavlažovací řady. Zahradní hadice : k doručení domů nebo na prodejnu. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Připraveno k odeslání popis: L-kus mm Pipeline zavlažovací systém . Hledáte 1hadice m zahradni?

Naviják na zahradní hadici, včetně hadice 20m FX-CU20. Gardena vozík na hadici 1HG Classic. GARDENA zavlažovací systém Micro-Drip . V nabídce máme také automatické navijáky na zahradní hadice , se kterými je snadná manipulace.


Navzájem se spojují a spršky či zavlažovací pistole či postřikovače se k nim. Zaručuje zalévání po celé délce hadice , je odolná proti UV záření a má k dispozici řadu . K systému Profi Maxi-Flow tak můžete připojit zavlažovací. Plynule nastavitelná šířka dostřiku. Dvacetimetrová robustní zahradní hadice s tkaným vyztužením je velmi odolná.


Trojitá zavlažovací hadice , bar. Mosazná spojka garden hadic . Souprava se skládá ze zavlažovací soupravy a příslušných hadic, jmenovitě sací hadice metru a zahradní hadice metrů. PVC posílená výztuží z polyesterového . Tá zabezpečí prísun vody až ku zavlažovačom alebo vám umožní rýchle . Tento web používa na poskytovanie služieb a analýzu návštevnosti súbory cookie.


Používaním tohto webu s tým súhlasíte.

Rychlospojka umožňuje rychlé a pohodlné připojení hadice. Smart zavlažovací počítač, ktorý automaticky riadi prívod vody do vašej záhrady, a tým. Rýchle a jednoduché pripojenie záhradnej hadice.


Tlak vody je v každom bode kvapkacej hadice rovnaký a je tak garantované . Integrovaná stopspojka bráni v prietoku vody ihneď po odpojení hadice.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky