středa 14. října 2015

Ohrivac parku

Opékač párků s rolnami REDFOX. Jednoduchý ohřívač párků REDFOX. Ohřívač párků jednoduchý REDFOX. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší.

Hotdogovač byl koncipován na profesionální využití. Konstrukce v nerezovém provedení na šetrné a efektní opékání párků a. Hot-Dogy čtyřtnový ohřívač párků a rohlíků. Model bez trnů pro úpravu rohlíků na hot dogy – pouze ohřívá párky. HOT DOG - OHŘÍVAČ PÁRKŮ CS E, BEZ TRNŮ.


Sahypaň görnüşi celonerezové provedení. C - kontrolka chodu a vyhřátí.

Plynulá regulace teploty termostatu až do °C. Vlatnosti: nerezové opláštění regulace teploty - °C vypínač a kontrolka chodu skleněná nádoba na párky. Elektrický ohřívač pro hot dog se trny.


Hot dogy - ohřívače párků Počet produktů: 7. V ČR bude extrémně drahý čtěte . Porovnání cen ohrivac parku v rohliku clatronic, srovnání cen ohrivac parku v rohliku clatronic na portálu HLEDEJCENY. Z nerezové potravinářské oceli. Výklopné víko, kontrolka, termostatická regulace - 90°C. Celonerezový hranatý ohřívač párků Bartscher včetně sklopného, odnímatelného víka.


Vhodný pro ohřev uzenin do každého gastro provozu. Rolkový ohřívač párků s jedenácti otočnými a výhřevnými válci. Jedná se o zařízení které je v hodné především pro rychlá občerstvení , kde je potřeba udržování . S plynulou regulací teploty a kontrolkou.


Barva: nerez Velikost: výška 35cm, šířka 50cm, hloubka 35cm Materiál: nerez MAX ks: 2. Sledujeme slevové servery, eshopy a kamenné obchody.

Zakázkové topné těleso 1kW ohřívačů párků nebo udíren. Popis: prodám nový nepoužitý ohřívač na párky s válci. Ideální dárek pro Vaše nejbližší, který pobaví.


Umožňuje ohřev párků v páře nebo vodní lázni, lze rozehřát čokoládu či jiné polevy. Nádoba na ohřev párků tvořená . Párkovač hot dog, ohřívač párků v rohlíku, ohřívač hot-dogů čtyřtrnový Beeketal BHG- čtyřtrnový přístroj na hot-dog, pikadorovač, stroj hotdog maker, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky