pátek 16. října 2015

Potah vyhřívaný 12v

Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, . Hodnotilo uživatelů, průměrné hodnocení z 5. Zateplený vyhřívaný potah sedadla do automobilu na 12V , model TEDDY od firmy Compass. Ideální pro cestování v chladných ročních obdobích. Zapojení do běžné 12V zásuvky autozapalovače.

Regulace teploty vyhřívání , anatomický tvar. Vyhřívaný potah sedadla se zesílenou konstrukcí, velmi příjemný. Specializovaný obchod DSTechnik.


V DC, proudový odběr max 5A, . Napájení 12V konektorem do zásuvky . Na zimu jsem si pořídil univerzální vyhřívané potahy sedadel do auta na 12V. Výrobce je firma Compass (X Tune), mají černou barvu a .

Jednoduchá instalace na sedadlo pomocí . Universální použití do všech vozidel. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, . Jedná se o vyhřívaný potah sedadla se zesílenou konstrukcí, velmi příjemný. Potah na sedadla vyhřívaný 12V. Díky svému provedení se velmi dobře instalují i na sedadla, která jsou následně opatřena potahy.


Jejich rozměr je totiž jen o málo větší, než plocha samotných . Luxusní vyhřívaný potah sedadla, určen pro příjemnou jízdu v chladných ročních období, který. Pohodlný potah z tkané kožešiny zajišťuje stabilní a jistý posez a disponuje dvěma stupni vyhřívání. Integrovaná ochrana proti přehřátí a možnost zapojení do . Anatomický tvar pro příjemné sezení.


Použitelný u předních sedadel . Autopotah sedadla vyhřívaný 12V TEDDY. Popis: Prodám nový, nepoužitý universální vyhřívaný potah na . V DC - použitelný u předních sedadel se zabudovanými . Zpříjemňuje sezení v automobilu v zimním období.

Doprava zdarma a doručení do hodin u vybraných . Vysoce komfortní vyhřívaný potah sedadla na 12V se dvěmi úrovněmi. Masážní potah sedadla z velice příjemného materiálu s ovladačem, kterým lze navolit různé masážní režimy a vyhřívání. Lze použít i na sedadlech s bočními airbagy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky