pátek 23. října 2015

Koncovky hydraulické hadice

Ocelová hydraulická objímka pro 1SN . Koncovky pro hydraulické hadice - s přírubou. Parker hydraulické hadice a koncovky jsou k dostání pro hydraulické, pneumatické a průmyslové aplikace. Hydraulické hadice jsou sací, nízkotlaké, středotlaké, . Jsou určeny pro vysokotlaké pryžové a termoplastové hadice.

V ponuke máme koncovky rôznych typov. Metrické, palcové, UNF, ORFS závity a ďalšie. Vonkajšie závity, vnútorné závity, . BANJO - lisovací koncovky pro hydraulické nebo palivové hadice a strojní. Určena k lisování hydraulických koncovek do vrapovaných teflonových hadic. Dodáváme kompetní sortiment hydraulických hadic.


Jsme specialisté na hadice, těsnící pryže a podlahoviny, koncovky na hadice, odsávací i hydraulické hadice s nonstop servisem. Vyrábíme a opravujeme hydraulické hadice a válce.

Sme experti nielen pre priemyselné hadice ale aj pre výrobu a lisovanie hydraulických hadíc , flexibilne - na počkanie pár minút uskutočnujeme ich . Kategória obsahuje ľahkú aj ťažkú radu koncoviek pre hydraulické hadice. Vysokotlaké hydraulické hadice a koncovky. Vývoj na trhu s hydraulikou trvale požaduje zvyšování pracovních tlaků a průtoků.


Typy hydraulických hadic v naší nabídce: 1SN, 1SN SEMPRJET, 2SN, 2SC, 4SP, 4SH, MTH. Způsob stanovení jmenovité délky hadice dle typů koncovky. HYDRAULICKÉ HADICE A KONCOVKY. Používáme výhradně prověřené výrobky s odpovídající kvalitou! Nabízíme výrobu hydraulických tlakových hadic.


Dostupné ceny, rychlé dodání. Skladem ve velkoobchodu SEKO ZP s. Hadice hydraulická M16x- 250mm. Lisujeme vysokotlaké hydraulické hadice i ohýbáme trubky CNC. Máme široký sortiment olejů a maziv QOil, včetně značkového aditiva do nafty, benzínu a . Dodávka je vždy kompletována s koncovkami.


Těch je v naší nabídce přes 7typů. Firma se zabývá výrobou hydraulických hadic a prodejem hydraulického.

Do sortimentu patří vysoko a nízkotlaké hydraulické hadice , hadice pro rozvod . Na Vaše přání upravíme rozměry pryží, zaarmujeme hadice s koncovkami , vyrobíme, opravíme kompozitní a hydraulické hadice i mimo pracovní dobu. Dále nabízíme jednotlivé komponenty pro vlastní výrobu tlakových hadic : hadicové koncovky , lisovací objímky, hydraulickou hadicovinu, lisy na armování .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky