pátek 23. října 2015

Vodní pistole se zásobníkem na vodu

Zábavná pistole na horké letní dny pro děti, na vodu , z plastu, ve třech pestrých . Vodní pistole od značky Hasbro v létě prostě nesmí chybět. Pestrý výběr za pohodové ceny! Díky náhradnímu zásobníku ti voda jen tak nedojde. Tato pistole má zásobníky na vodu ve tvaru potápěčských .

Velká vodní pistole má futuristický design a doplňkový zásobník na vodu , který lze upevnit na záda. Mega vodní pistole se zásobníkem. Termín dodání: skladem v e-shopu. Zásobní má sponu na připevnění např. Ve více barevných provedeních.


Obdržíte náhodný výběr zboží dle aktuální dostupnosti. Dětská vodní pistole s tryskou, která má možnosti stříkání. Požárník Sam Hasicí přístroj.

Plastový hasicí přístroj, nalijte do něj vodu a stisknutím…. Probuď svou vnitřní rebelku a zmáčej svůj cíl v akci s Wave Warrioir water blaster! Nabij nádřž 5l vody , kterou můžeš zavěsit na rameno.


Napusť vodu do zásobníku , napumpuj a stříkej vodu na svůj cíl. N-REBELLE SS VODNÍ PISTOLE SE ZÁSOBNÍKEM NA VODU PŘES RAMENO pro děti objednejte v eshopu přímo od specialisty na všechny hry a hračky. Ve vodě nebo na souši, všude číhá nebezpečí.


Buďte připraveni a mějte po ruce svou vodní pistoli. Jen tak můžete nepřítele překvapit jako první. Zacházení s vodní pistolkou zvládne snad každý, je to velice jednoduché. Táto pištoľ má zásobníky na vodu v tvare potápačských . Hasbro NERF Rebelle Super Soaker vodní pistole se zásobníkem na vodu. Dětská zbraň NERF-REBELLE SS VODNÍ PISTOLE SE ZÁSOBNÍKEM NA VODU PŘES RAMENO od výrobce Hasbro má rozměry 4x 2x mm.


This gun has a full water dive bombs in the shape that you attach the back and . S touto zbraní vám už nikdy nedojde zásoba munice - vody. Je doplněna o tři pořádné zásobníky , které můžete mít za opaskem. Pistole se zásobníkem na vodu , s pumpováním.

NERF REBELLE SS vodní pistole se zásobníkem na vodu. Když stlačíš spoušť, tvoje pistole vystřelí na cíl vzdálený až metrů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky