středa 24. ledna 2018

Horák vinařství

Malé rodinné butikové vinařství , produkující pouze přívlastková vína a vína s apelací VOC Modré hory. Vůně je čistá, komplexní a intenzivní s květinovými a ovocnými tóny, jako čerstvě utržený hrozen, citrusy a okvětní lístky růže. Chuť je šťavnatá, podpořená . Přehled hlavních českých a zahraničních vinařských soutěží s přehledy úspěchů našich vinařů v jednotlivých letech.


Zkušenosti s vinařstvím let - práce v prestižní vinařské firmě.

Výroba menších omezených šarží vín určených do . Vrbice patřila odedávna mezi přední vinařské obce na Jižní Moravě. Každoroční úspěchy na domácích i zahraničních soutěžích v kombinaci s omezenou produkcí tohoto butikového vinařství činí vína Leoše . Malé, butikové vinařství najdete v obci Vrbice, kterou proslavily zejména vinné sklepy v pískovcové skále. Vrbice, podoblast Velkopavlovická, je díky své nadmořské . Specializuje se pouze na výrobu přívlastkových vín. Leoše Horáka zakoupit v hotelu Zámek Čejkovice, .

Pěstujeme vinnou révu na vinohradech. Leoš Horák má dva archivní sklepy v areálu vrbických sklepů. Zabýváme se výrobou a prodejem vín.


V našem sortimentu naleznete odrůdy Cabernet Moravia,. Vinařství obhospodařuje hektar vlastních vinic, ostatní hrozny pocházejí od smluvních dodavatelů z Vrbice a blízkého okolí. Vinárny a vinné sklepy, Dolní Dunajovice, Vinařství Mikrosvín Mikulov - degustační místnost Dolní Dunajovice.


Degustace vína z vinařství Horák proběhla 29. Jestli víno vyrábíte, prodáváte nebo ochutnáváte, jestli jste jeho příznivci, nesmíte zde chybět. Vybíráme pro vás vína z malých moravských vinařství , která stojí za to pít.


Moravští a čeští vinaři získali ve vinařské soutěži v Paříži medailí. Vychutnejte si letní degustační menu s komentářem šéfkuchaře Spa hotelu Lanterna Pavla Václavíka a majitele vinařství Horák v příjemné atmosféře Spa hotelu . Proto Horákovi zvolili pro své vinařství název Císařské sklepy – víno na císařský dvůr se tu totiž vyrábělo již před staletími. Původní sklepní hospodářství bylo . Tramín se hodí podávat ke slavnostním.


Srdečně Vás zveme na STŘEDU 4. VINAŘSTVÍ LEOŠE HORÁKA z Vrbice.

Podruhé v desetileté historii soutěže KRÁL VÍN se stalo Championem suché víno a poprvé jde o víno z barrique sudu. Zatímco vloni ve francouzské . Nekuřácký penzion se nachází na okraji obce Nový Šaldorf. Víno zrálo měsíců v 5litrovém francouzském dubovém sudu MERCIER.


Císařské sklepy Horák Horákova farma, vinařství , Čejč, prodej výroba kvalitní moravské víno, Tradiční vinařství Císařské sklepy Horák Čejč jsou součástí rodinné . Naopak OIV jsem zase předával informace od našich vinařů ,. Horák se stalo absolutním šampionem mezi růžovými víny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky