úterý 9. ledna 2018

Miska na klíčení keramická

Ručně dělané keramická nakličovací misky pro snadné klíčení a naklíčení vašich semínek, zejména čočky, hrachu, cizrny, fazolí a jiných větších semen. Sada ke klíčení semen zajišťuje optimální podmínky při pěstování klíčků a výhonků. Keramická miska Eschenfelder o průměru cm.


Vhodné na malé množství klíčků. Každá miska umožňuje klíčení jiného druhu. Zásadu, že je lepší nechat klíčit semínka ve tmě, aby byly klíčky křehčí, splňuje další druh nakličovacího pomocníka – misky keramické.

Z krásných keramických misek, talířů a táců daleko víc chutná. Vyzkoušejte originální handmade nádobí z Fler. Kličicí miska Eschenfelder je ideální pro pohodlné klíčení menšího množství . Dvoudílná nakličovací miska se semínky je vynikající pro pěstování čerstvých a zdraví prospěšných rostlinných klíčků. Záchytná miska – zachycuje protékající vodu z jednotlivých misek. Nakličovací misky se vyrábějí plastové nebo keramické.


Miska je vyrobena z keramiky a poté glazována. Seznam nakličovacích semínek, které můžete zakoupit na našem e-shopu zde: Semínka na klíčení.

Jde o sítko na klíčení s keramickým podtáckem. Vám nestačí jedna sklenice nebo neklíčovací miska , . Doporučuji vám tedy si koupit klasické keramické klíčidlo. Druhou variantou klíčení je klasická miska s vatou, tímto způsobem klíčím řeřichu.


Představujeme speciální klíčící misky. Asi nejběžnější na klíčení jsou právě luštěniny jako hrách, fazolky, čočka nebo cizrna. Vyrábějí se v keramické , plastové, skleněné i silikonové podobě. Klíčit je možné pomocí sítka s miskou a čisté utěrky nebo pomocí plastových a keramických nakličovadel. Samotný postup je možné aplikovat . Na síto poté rozprostřeme semínka ke klíčení , která ve vodě nesmí plavat.


Dávám přímo na vatu, udělala jsem si v keramice misky na klíčení , tak to by bylo, aby se těm semínkám nechtělo vstávat :) používám stejně . Namáčet 8–hodin a 1– dny nechte klíčit na sítu, průběžně proplachovat 3x. Stačí ji namočit na minut a potom nechat nejlépe na keramické misce do . A tak jsem pro klíčení nadchnula i moji sestru a misky jsme si nadělily. Nechce se vám čekat na nově naklíčená semínka?


Systém misek vám umožní dopřát si semínka v různých fázích zralosti. Mějte doma připravenou živou . Klíčky jsou zdrojem bílkovin, minerálních látek, stopových prvků, vitaminů a pro tělo potřebných enzymů.

Tyto látky se ovšem aktivují pouze při procesu klíčení , .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky