úterý 23. ledna 2018

Gardena vozík s hadicí

Prohlédněte si široký sortiment vozíků, držáků a boxů na zahradní hadice. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Díky podstavci má stabilitu při stání.


Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, . Smotejte na vozík až metrů hadice. Hadice se navíjí pomocí velké pevné kliky.

Moderní ochrana proti mrazu. Gardena Kovový vozík na hadici s hadicí a výškově nastavitelným držadlem pro tlačení se přizpůsobí Vaší tělesné výšce. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Pohodlné tažení - vozík na hadici lze velmi snadno táhnout.


Držadlo je možné individuálně nastavit na výšku postavy a tažení usnadňují profilovaná kolečka. Gardena vozík na hadici 1HG Classic je vhodný pro větší zahrady. Vejde se na něj maximálně 1m 13mm hadice , m 16mm hadice nebo m 19mm . Hadici lze snadno navinout klikou s .

Tento vozík lze díky výškově nastavitelné rukojeti a sklápěcí klice snadno přenášet i uschovávat. Zahnutá hadicová spojka zabraňuje zkroucení hadice. Praktické navíjecí bubny na zahradní hadice , vozíky a držáky na hadice Vám.


GARDENA záruka spokojenosti a kvality. Vozík Gardena Buggy se speciálním sklápěcím mechanismerychle odklopit pro použití. Snadné sklopení pro úsporné skladování. Díky speciálně tvarovanému podstavci má vysokou stabilitu při stání. S výscaron,kově nastavitelným držadlevhodný pro každou tělesnou výscaron,ku.


Scaron,iroký stojan pro dobrou stabilitu. Vozík na hadicu AquaRoll L Easy umožňuje úsporné skladovanie záhradnej hadice a jej. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, . Dostupnost Skladem u dodavatele, dodání za až dny. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Záhradné hadice a vozíky na záhradné hadice nákup a rezervácia v OBI. Výšku a šířku můžete nastavit tak, aby vaše zahradní hadice vždy vyhovovala. Mobilní hadicový vozík s nastavitelnou rukojetí a hákem pro snadné zavěšení.

Praktické: již nemusíte složitě tahat dlouhou hadici přes celou zahradu, tento šikovný vozík je stále při vás a tím i na místě zavlažování.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky