úterý 16. ledna 2018

Vodolepky do vany auta

Vodolepky Moje první auta pěnová sada MPZ hračka do vany. Snadno přilnou k navlhčenému nesavému povrchu, dají se jednoduše sundat. Velká sada pěnových hraček do vody zpříjemní vašim dětem koupání.


Pestrobarevné pěnové vodolepky s motivem dopravních prostředků přinesou mnoho zábavy při každodenním koupání. Tato sada obsahuje dílků vzájemně .

Veselá barevná stavebnice z pěnového materiálu zabaví vaše dítě ve vaně. Huráááá, máš nové super kamarádky na hraní do vany. Jednotlivé dílky můžeš lepit na vanu, . Nechte své děti hrát si s velkou pěnovou sadou, která je plně . Garantujeme vrácení peněz do 30ti dní.


Dostupnost v e-shopu: Produkt je momentálně nedostupný. Balení obsahuje dílů vzájemně propojených cest, auta , kamióny, .

Motivem vodolepek jsou barevná auta a značky. Součástí balení je i praktická taštička, do které se vodolepky po koupání ukládají. Parametry: materiál: pěnová. Veselé vodolepky s motivem Aut Beep Beep.


Pěnová sada samolepek pro vodní hrátky. Dodáváno v praktické taštičce. Užij si zábavu při koupání a vytvoř například kolonu na boku vany ! Nabízíme pestrou nabídku hraček do vany pro děti. Tímto sjednocujeme koncept prodeje kočárků do jedné značky BABY -LINE a díky tomu. Nejoblíbenější pěnové nálepky.


Box na hračky do vany Baby Mix - různé barvy. Pastelky do vany Moje první zvířátka, 10ks s houbičkou. Dětské hračky rodiče stejně kupují i tak trochu pro sebe. Sada obsahuje celkem dílů barevných pevných vodolepek s motivy pirátů. Meadow stavebnice - vodolepky do vany , stimulují dětskou kreativitu a představivost.


Dílky se po namočení přilepí na dlaždičky.

Lather up for a clean, close shave just like dad does with pretend play Shaving in the Tub. Little ones can use a play razor, shaving brush and comb, as well as a . Penove hracky do vody, do vany soft vodolepky - Pěnové HRAČKY DO VODY. Jedno balení obsahuje kusů - tloušťka 8mm, -z jedné strany hladké, z druhé . Určitě si vyberete také další hračky do vany výrobců , , akuku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky