pondělí 8. ledna 2018

Nástavec na wc kod vzp

Nástavec na WC CONTACT - vyměkčený 11cm. WC s poklopem -jednoduché uchycení na všechny běžné typy WC . WC nástavec TSE-A - výškově nastavitelný. U některých pomůcek není ani nutný souhlas revizního lékaře, aby mohly být.


SPOLUPRACUJEME VZP ČPZP OZP RBP ZPMV VOZP ZPŠ.

Plastový nástavec pro zvýšení toalety, výrazně usnadní dosedání i vstávání. Jednoduché uchyceni na všechny běžné typy WC. Zeptejte se na tento produkt. KOD kód ZP (přiděluje VZP ČR). NAZ název, označení (J) na konci pole NAZ – ZP, který je.


Sdílet tento produkt s přáteli . Najděte pohodlí i při placení.

Formu platby si vybíráte podle potřeby hotově, převodem nebo na splátky. Prodám nástavec na WC pro seniory s madly. Dostupnost: skladem ( kusy ). Informace k postupu získání poukazu na léčebnou a ortopedickou pomůcku. Lze využít i jako nástavec nad WC. Technické pomůcky jsou indikovány ve značné míře u osob s trvalým.


Podle sazebníku VZP (4) je zavedeno označení prostředky zdravotnické techniky (PZT). Zdravotnícke pomôcky, ktorých predpisovanie je viazané na odbornos lekára, môžu. WC alebo sedadlo toaletné, alebo . Pre vyhľadávanie v zozname kliknite na Zoznam zdravotných pomôcok. Příspěvek na zvláštní pomůcku krajského úřadu práce. KÓD NÁZEV A KONTAKT ZDRAVOTNÍ POJIŠťOVNY.


Matrace z pěnového materiálu pro standardní lůžka. ZP , preskripční omezení, užitná doba. NÁSTAVEC NA WC VYMĚKČENÝ 508.

Kód VZP : Toaletní a sprchové Norton pojišťovnou plně hrazená matrace s. WC infusní pumpa, injektomat, infusní . Kód PDK, Obchodní název, Pojišťovna, SÚKL, Výrobce. Odbornosti (podle číselníku VZP ):. TEP kyčelního kloubu ortoped indikuje u pacienta pro chronickou bolest a funkční omezení kyčelního kloubu. Náš e-shop vám dodá zboží, na které si necháte u lékaře předepsat tzv.


Invalidní vozík si můžete sami vybrat u nějakého výrobce a lékaři sdělit kód. Zažádali jsme proto na vzp o nový elektrický vozík a na doporučení prodejce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky