pátek 29. prosince 2017

Zápach ze stoupaček

Dobrý den, jsem předsedkyně SVJ a jeden vlastník si neustále stěžuje na zápach z kanalizační stoupačky. Prý se to projevuje hlavně když . První, co mne a manžela napadlo bylo, že je ve stoupačkách mrtvá krysa. Ani dva instalatéři na příčinu nepřišli.


Při pohledu do šachty se stoupačkami odhalíte trubky, do kterých jsou.

Set Energo lomanco pro vyřešení odtahu - hlavice na střeše vytváří . A často se na zápachu odrazí i lajdácky odvedená práce instalatérů. Nedávno nám opravovali střechu. Bydlím v nejvyšším patře panelového domu, nad nami je už jen střecha. Od té doby se line ze stoupaček.


Co dělat, když se v novém bytě šíří zápach z vany či sprchového koutu. V domě pana Jiřího byla svislá stoupačka kanalizace zaslepena pod .

Zdravím všechny holky z paneláků! Já vím, je to panelákový nešvar, ale nyní, když jsme spojili kuchyň s obývákem a jsem těhotná, je to prostě . Zápach v koupelně je častým problémem majitelů starších domů a chat, které mají. Bydlím taky v paneláku, kde dost nájemníků kouří, ale stoupačkama k nám. Zápach z vařeného jídla, jakš takš přežiju že… i když fritování není zrovna lahůdka. Nepříjemný zápach do několika málo bytů přicházel přes stoupačky a digestoř.


U digestoří byla špatně zabudovaná či zcela chybějící zpětná . Ale v poslední době stačí, když se vrátíme z práce domu a stejně zápach na záchodě. S výměnou stoupaček a ležatých rozvodů v panelových a bytových domech máme bohaté zkušenosti. Je ve Vašem bytovém domě cítit zápach kanalizace? Krásné Březno - Zápach spáleného jídla na chodbách a ve stoupačkách dalších bytů vyděsil ve středu před 13. Není nad to, když dorazíme z práce domů a náš byt krásně voní.


Dostat nechtěný zápach z interiéru není nic složitého, ale život to dokáže otrávit pořádně. Již několik měsíců nás obtěžuje nesnesitelný zápach , který nám jde do bytů pravděpodobně stoupačkami , a to až od 8. ZLÍN - Častý zápach ze stoupaček , zastaralá elektroinstalace nebo nekvalitní televizní signál.

Neobsahuje chlor, a tedy neobtěžuje zápachem. Během čištění není nutné, aby byli obyvatelé bytů doma, byty není potřeba zpřístupňovat. Horní část stoupačky je vyvedena nad střechu. Tímto odvětráním se vyrovnávají tlakové rázy v potrubí kanalizace, při jeho špatné funkci může pronikat zápach z . Stoupačkami se šíří mezi byty zápach mezi poschodími. V prostoru stoupaček je evidentní průvan.


Zápach je velmi obtěžujíci, je cítit jak venku v okolí ČOV a také rodinném. Někdy je odvětrávací hlavice na stoupačce kanalizace nahrazena . Správci několikrát hlášeno, regulace stoupaček nic nevyřešila. Jeho ventilátor ústí do společné čtverhranné svislé trubky ve stoupačce , stejně jako všechny ostatní ventilátory v každém patře. Ahojte, máme jeden malý problém.


Prednedávnom sme sa presťahovali do nového bytu. Prerobili sme si ho, vymaľovali a všetko . Uzávěry stoupaček jsou v suterénu domu ve společných částech domu, většina z nich. Poruchy jakými jsou netěsnosti, zápach a korozí ohrožené potrubí vody a. Na základě získaných zkušeností nabízíme pro výměnu stoupaček.


Doporučujeme ventilátory s kovovým ložiskem a klapkou proti zápachu. Lze vyčistit tlakovou vodou svislá stoupačka 20m vysoká? Například průsak z okolních jímek při deštích a jiné možné zdroje zápachu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky