pátek 29. prosince 2017

Fakturační elektroměr

Elektroměry pro fakturační měření - obytné, obychodní a lehký průmysl. Elektroměr je elektrický měřicí přístroj, který měří množství odebrané. LCD displej pro zobrazení spotřebované energie. Impulsní výstup pro dálkový odečet spotřebované energie.


Lze použít jako fakturační elektroměr - je dodáván. Skladem více než ks (nebo balení).

Zásadním přínosem pro uživatele je skutečnost, že elektroměry s osvědčením MID mohou být nasazeny jako fakturační měřidla bez jakékoli dodatečné kalibrace . ZVLÁŠTNÍ POŽADAVKY NA FAKTURAČNÍ MĚŘENÍ. Pokud je elektroměr vybaven přídavnými funkcemi, jako je např. ABB uvádí na trh nové, vysoce výkonné elektroměry pro fakturační měření. ABB nyní uvádí novou řadu elektroměrů , konstruovaných pro . Dalším kritériem je účel použití – podle něj jde o elektroměry fakturační a podružné.


Fakturační elektroměr je stanovené měřidlo, které prošlo ověřením v . Detailní popis elektroměr modulový DTS 353C 80A MI 5mod. Existují dva druhy měření – fakturační a podružné.

Toto rozlišení se nejčastěji používá v objektech, kde je více odběratelů připojeno na jeden elektroměr , . Nabídka prodeje elektroměrů a technických prostředků měření. Nové elektroměry EQ jsou primárně určeny pro podružná i fakturační měření a přináší zcela nové řešení v oblasti měření. ZE1- jednofázový elektronický elektroměr. Určitě ne fakturační elektroměr. Pokud snad šlo pouze o společný podružný elektroměr uvnitř domu, pak platí, že o společných částech domu . Cenově výhodný elektronický elektroměr střídavého proudu pro montáž na lištu DIN-EN 50.


Upozornění: elektroměr nemá CZ protokol pro fakturační měření. Komunikační rozhraní RS48 protokol Modbus RTU. Zvláštní požadavky na fakturační měření.


ELEKTROMĚRY : na kříž, modulární, digitální, cejchované. Autorizačním metrologickým střediskem) jsou opatřené plombami k použití pro fakturační měření. Výrobna však může mít nejen jeden fakturační elektroměr , ale i několik podružných elektroměrů – to zejména v případě, že se fotovoltaická . Společnost Schrack Technik uvádí na trh novou řadu vysoce výkonných digitálních elektroměrů vhodných pro podružné i fakturační měření.


Programovatelný komunikační. Třífázový elektronický elektroměr v malém pouzdře pro montáž na DIN lištu (moduly). EMDIN objednací kód fakturační.


Jednoduchý třífázový elektroměr.

Jak jistě víte, každý byt v panelovém domě má svůj vlastní fakturační elektroměr a elektřinu pro vlastní potřebu si řeší samostatně. Pokud bude jen jeden elektroměr fakturační , pak je téměř nezbytná instalace podružných elektroměrů pro každou garáž. Jak provést odečet Vašeho elektroměru či plynoměru? Co se stane, když nenahlásím pravidelný ( fakturační ) odečet včas?


MID) Návod CZ EU PROHLÁŠENÍ O SHODĚ . Podružný 1-fázový 1-tarifní digitální elektroměr pro přímé fakturační měření . Jedná se o to že roční spotřeba el.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky