úterý 12. prosince 2017

Desulfatace gelové baterie

Desulfatace – obnova kapacity Pb aku aneb Nehaž olovo do žita ! A už vůbec takto nelze reparovat GELové baterie. Po celou dobu desulfatace byla baterie umístěna ve sklepě při teplotě až °C a . Akumulátorová baterie o jmenovitém napětí 12V obsahuje akumulátorových. Jedná se buď o AGM nebo gelové baterie.

Funkcí desulfatace jsou vybaveny některé inteligentní nabíječky olověných. Ochrana proti zkratu, přepólování, režim desulfatace , udržovací režim atd. Moto nabíječka na gelové baterie Oximiser 601. The Second Life of a Lead–acid Battery. Jinak řečeno, právě proto se „ gelové “ baterie používají spíše pro.


Baterie vždy nabíjejte jen v dobře větrané místnosti. Při těchto hodnotách je zcela dokončen proces desulfatace.

Gelové – elektrolyt je zahuštěný ve formě gelu. Gelové baterie jsou méně citlivé na vyšší provozní teplotu než AGM akumulátory. Při nabíjení akumulátoru nastává opačný proces – desulfatace elektro při . Bezpečně nabíjí mokré, gelové , MF a AGM baterie. Pro hluboce vybité nebo sulfatované baterie ( desulfatace ) pomocí malého pulzního . Normální (mokré) akumulátorové baterie s kyselinou sírovou (jejichž články lze otvírat). Bezúdržbové ( gelové ) akumulátory.


Nově je k dispozici také samostatý režim AGM pro gelové baterie (s kapacitou nad 30Ah). U osobních automobilů nejrozšířenější 12V baterie má článků šest. Kvůli většímu nároku na prostor uvnitř baterie mají však gelové baterie. Hluboké vybití gelové baterie snáší hůře než ty s tekutým elektrolytem, i když v zásadě pro každý akumulátor je.


Co se sulfatace a desulfatace týká, zde je pěkný rozbor. Ale jedná se pořád dokola o nejvíce A startovací baterie ,nebo gelové ,či Ni. WET i Calcium, MF VRLA , AGM, gelové. Vícestupňová = oživování, desulfatace , nabíjení, pulsní údržování, diagnostika.


CZ nabízí baterie do notebooků, mobilů, videokamer, fotoaparátů, PDA, aku.

Letní režim (Režim pro 12V olověné a gelové akumulátory s kapacitou nad 14Ah při normální teplotě okolního prostředí.). Doporučeno pro AGM bezúdržbové, standardní, gelové a baterie se spirálovými. U gelové baterie je elektrolytem křemíkový gel, a proto je zde ještě větší . LCD displej: NE Rozsah kapacity: - 1Ah Typ baterie : Pb, gelové , AGM, . DESULFATACE Tato funkce provádí nízkonapěťové oživení baterie a oživení baterie.


Při procesu automatické desulfatace nabíječka nejprve zjistí stav akumulátoru. A výstup pro péči o větší baterie. Zjistí, zda je kapacita baterie optimální a následně.


Ah to 120Ah rated capacity baterie a baterie se spirálovými . F03“ v sekci KÓDY CHYBOVÝCH HLÁŠENÍ. Je vhodná pro tradiční, gelové , MF, VRLA, AGM baterie s napětím 6V a 12V.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky