úterý 19. prosince 2017

Rohová protiskluzová podložka do sprchy

Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu . Hledáte do podlozka protiskluzova sprchy ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho . RIDDER jsou vyrobeny ze syntetického kaučuku (bez přídavku PVC). Monza protiskluzová podložka do vany Harry s přísavkami pro jednoduché uchycení je extra dlouhá – × cm. Ideální ke koupání až dvou dětí.


Nebezpečí uklouznutí na mokré podlaze v koupelně je známo všem. Proto se protiskluzové podložky staly tak populárními. Vyrábíme a prodáváme kvalitní koupelnové předložky, protiskluzové podložky , sprchové závěsy a koupelnové doplňky.


Předložky do koupelny od českého . Rohová polička 3patrová - drátěný . Protiskluzová podložka do sprchy - modrá × cm. Aqualine MARGHERITA podložka do vany 35x72cm s protiskluzem , PVC, růžová. Koh-i-noor Click-clack protiskluzová. Uchycení je pomocí přísavek na spodní straně . Koupelnová protiskluzová podložka PP-540.


Na uložení pomůcek ke sprchování se vám jistě bude hodit rohová. Popis: Nová, nepoužitá, zabalená. AQUALINE je český distribuční koncept zařizovacích . Materiál: syntetický kaučuk Barva: béžová. V nabídce máme protiskluzové podložky do vany obdélníkového tvaru a protiskluzové podložky do sprchy ve čtvercovém provedení.


Bezpečnostní podložky a opěrky, které se snadno umístí do vany nebo sprchy. Jejich hlavním úkolem je zabránit uklouznutí při sprchování. Vlastnosti Produktu: protiskluzová podložka , odolný plast, zajišťuje.


GEO podložka do sprchového koutu 53x53cm s protiskluzem, kaučuk, béžová, SAPHO E-shop. Samodržící rohová polička do sprchy Wenko Static-Loc. Nohy zakončené protiskluzovou podložkou Potah textilní kůže v .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky