úterý 12. prosince 2017

Ponorné topení do akvária

Plně vodotěsné, plně ponorné. Zapnutí topení termostatem je indikováno svitem kontrolky uvnitř skleněného tělesa topení. Je určeno pro sladkovodní i mořská akvária , umístěných výhradně v uzavřených prostorách. C vhodné pro akvária do objemu 3l jednoduchá instalace pomocí přísavek. Systém topení vyvinuté firmou Dupla (vytápění dna s nízkym napětím V) Dupla.


Doporučujeme proto umístit akvarijní topení poblíž vývodu vzduchování, nebo.

Biorb ponorný teploměr digitální do akvárií. Automatické ponorné topítko pro akvária. Ponorné topení s termostatem do sladkovodních i mořských akvárií.


Ohřívač udržuje správnou teplotu a poskytuje lepší výkon, je hospodárný a bezpečný. Polar Chiller - chladící (klimatizační) jednotka pro akvária Polar 2-. Akvarijní plně ponorné topítko EHEIM thermocontrol 25W.


Všestranný přístroj pro spínání topení a chlazení s externím čidlem. Tropické ryby v akváriu potřebují stálou teplotu vody.

Resun Sunlike - akvarijní topení 300W. Přesně takovou jakou má voda odkud pocházejí. Do každého tropického akvária patří tedy topítko. Toto topítko je vhodné pro sladkovodní i mořská akvária o obsahu - l. Vnútorný ponorný filter Magi Jet je vybavený rozstrekovacím nástavcom.


Marina ponorný ohřívač akvária Uplně nový, malý, ale výkonný, mini 25-watt . Snadno nastavitelná teplota pomocí stupnice v uzávěru. Vodní ponorné čerpadlo pro akvária a pokojové fontány. Ponorné multifunkčné čerpadlo s nízkou spotrebou elektrickej energie a vysokým výkonom.


Rozvod z měkčených plastových hadiček, ponorné čerpadýlko - při použití horké. Takže - ponorné topení do akvária , 200W, stačí jedna zásuvka na 220V v . Přesný a snadno čitelný displej, který Vám pomůže sledovat teplotu nejen v tropickém akváriu. Digitální teploměr je vhodný pro všechny akvária , všech velikostí. Zajistíme pro Vás mořské i sladkovodní akvárium a potřeby pro akvaristy.


Sháníte topení do akvária za příznivou cenu? Typ čerpadla, Nízkonapäťové ponorné čerpadlo. Jako vhodné bych doporučil např.

Výkonné, automatické topení akvárií Tetra ProLine nabízí použití pro blaho. SCUBA - akvarijní topení - 300W. Topení je zcela ponorné a je vhodné pro provoz pod vodou, může být použit ve . Sonda se umístí do akvária , akvarijní topítka se jednoduše připojí k výstupu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky