středa 6. prosince 2017

Hladinový plovákový spínač

Kompaktní, svisle namontovaný plovákový spínač , který lze umístit na horní nebo dolní části nádrže. Plastový hladinový spínač NKP. Dvojmagnetový hladinový spínač NGS. Hladinové spínače a ochrana proti chodu na sucho.


V kategorii Polohový spínač, plovákový spínač naleznete širokou nabídku výrobků a řešení.

HS0 hladinový plovákový spínač , bezpečný. Plovákové spínače se používají pro. Kompletní hladinový plovákový spínač slouží k bezpečné kontrole a hlídání hladiny kapalin.


Signalizační plovák bych nepřipevňoval k plováku čerpadla, mohli by. Vhodné pro regulaci hladiny tekutin. Horizontální plovákový magnetický spínač je limitní hladinoměr, který je umístěn z boku nádrže přímo v prostoru měření.


V momentě, kdy jeho plovák dosáhne . Mikrospínač tlačítko 13mm spínač.

Kup teď Kč s dopravou Kč. V kategórii Polohový spínač, plovákový spínač nájdete širokú ponuku výrobkov a riešení. Při vzestupu hladiny se magnet přiblíží k jazýčkovému kontaktu a kontakty sepnou.


Při oddálení magnetu direktivní . Bezproblémový, protože neobsahuje plovákový spínač. Drainer má zabudovaný hladinový ( plovákový) spínač. Nemůže tedy dojít k jeho zachycení o stěnu jímky či jiné předměty a proto ho lze použít v . Indikace zapínací a vypínací úrovně hladiny čisté . Tato funkce počítá s využitím dvou plováků a je realizována tak, že se . HLADINOVÁ RELÉ hladinová relé pro. LOVATO LVM P… LVMPA2- hladinový spínač.


Ponorná sonda PSV-do vrtu dvojitá, různé metráže. Produkt obsahuje rozšířenou galerii fotek! Snímače úrovní: 1výrobky pre „Snímače úrovní“ v Mercateo, zásobovacej platforme pre podnikateľské subjekty.


Objednajte si teraz výhodne a jednoducho. V případě potřeby lze hladinový spínač vyřadit z provozu.

Typ kontaktu, rozpínací kontakt. Spínací polohy, rozpínací .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky